FINAL DE LA COPA AMÈRICA

Messi: "La selecció per a mi s'ha acabat"

L'astre argentí anuncia que deixa l'albiceleste després de perdre la seva tercera final consecutiva

Messi, desolat després de perder la final de la Copa Amèrica davant Xile.

Messi, desolat després de perder la final de la Copa Amèrica davant Xile. / AFP / MIKE STOBE

1
Es llegeix en minuts
ABEL GILBERT / BUENOS AIRES

"Per a mi la selecció s'ha acabat. Són quatre finals les que em toca perdre. No és per a mi"Leo Messi ha sigut lacònic i contundent i deixa sorpresos els argentins a l'anunciar, després de perdre la final de la Copa Amèrica davant Xile, que deixa la selecció.

"Ja ho he intentat molt, però és així. No s'ha donat i, lamentablement, me'n vaig sense poder aconseguir-ho", ha dit després de perdre per penals la seva tercera final consecutiva. "Em dol no ser campió amb l'Argentina". El dolor el delatava al deixar l'estadi. "La veritat és que és una llàstima, però ha de ser així. És difícil, és un moment dur per analitzar".

Notícies relacionades

Tot i que ha jugat un bon partit, el crac del Barça s'ha fet responsable de la frustració i la necessitat emocional, potser subjecta a revisió, de fer un pas al costat. "Això és el que sento ara. El que sento és una tristesa molt gran, i a sobre he fallat el penal. He fallat just el primer, que era importantíssim per agafar una diferència i m'ha tocat fallar a mi".

El millor jugador del món ha deixat entreveure una bronca més gran que la del partit. "Això és pel bé de tots, per mi i per tots. Hi ha molta gent que desitja això, que òbviament no es conforma i nosaltres tampoc ens conformem a arribar a la final i no guanyar-la. Ens ha tocat perdre una altra vegada als penals, una altra vegada en un partit molt igualat", es lamentava.