Griezmann salva França davant una incomodíssima Albània (2-0)

El davanter de l'Atlètic marca en el minut 90 i Payet sentencia en el temps afegit

undefined34308583 france s antoine griezmann celebrates after scorin160615231601

undefined34308583 france s antoine griezmann celebrates after scorin160615231601 / Thanassis Stavrakis

2
Es llegeix en minuts
CARLOS F. MARCOTE / MADRID

El cap de Griezmann va desencallar França en l’últim moment quan els aficionats locals ja començaven a demanar comptes a Didier Deschamps. L’entusiasta Albània, molt més que una selecció comparsa, va estar molt a prop d’amargar la nit als amfitrions, però va ser aquesta vegada el davanter de l’Atlètic el que va aparèixer per rescatar-la al mateix minut 90. Ho va acabar d’arreglar en el temps afegit Payet, l’autor del gol del triomf davant Romania el primer dia.

El tècnic gal va decidir finalment prescindir de Pogba i Griezmann i començar amb els mateixos que van acabar davant els romanesos i es va veure França més encallada que en el partit inaugural de l’Eurocopa. Albània, superat ja el vertigen del seu debut en una gran cita i sense res a perdre, li va plantar cara sense cap complex, en una posada en escena admirable.

Lenta, sense profunditat malgrat la presència per fora de Coman i Martial, els relleus de les estrelles locals, França es va veure incapaç en 45 minuts de superar la pressió i bona organització d’Albània, que fins i tot es va permetre treure la pilota jugada amb precisió i espantar de debò Lloris sense que els gals aconseguissin fer el mateix amb Berisha més que en un parell de faltes ben posades per Payet que Giroud va rematar per sobre del travesser.

CANVI RADICAL

Notícies relacionades

La qüestió va anar ben diferent després del descans perquè l’actitud francesa va canviar de forma radical i ja amb Pogba en lloc de Martial, es va llançar sobre d’Albània, cosa que no va evitar que el Vélodrome tremolés amb una rematada al pal de Memushaj a poc de la represa. Va ser després que Coman rematés  fora en posició òptima i just abans que al citat Pogba li marxés per centímetres un remat al segon pal.

França ja no va cedir en el seu setge, amb un altre parell de rematades clares i fallides de Giroud, una d’elles a la fusta, però el mur albanès no va cedir fins que Griezmann, que a penes havia entrat en contacte amb la pilota des de la seva incorporació, va trobar lloc a l’àrea per rematar de cap a gol. Payet va arrodonir el triomf en l’últim instant amb un gran xut amb la dreta per culminar un contraatac.  

FRANÇA 2 - ALBÀNIA 0

Camp: Velodrome de Marsella (63.670).