Ibrahimovic anuncia que deixa el PSG

El jugador suec del París Saint-Germain ha fet públic a les seves xarxes socials que dissabte jugarà el seu últim partit al Parc dels Prínceps

dmoreno33862853  files  this file photo taken on november 09  2014160513110222

dmoreno33862853 files this file photo taken on november 09 2014160513110222 / FRANCK FIFE

1
Es llegeix en minuts
DANAE MORENO / BARCELONA

Als seus 34 anys, el davanter suec del París Saint-Germain Zlatan Ibrahimovic ha anunciat al seu compte de Twitter que aquest dissabte jugarà el seu últim partit a l'estadi Parc dels Prínceps. Convertit en el màxim golejador de la història del club amb 152 gols en els quatre anys que fa que juga en el conjunt francès, aquesta temporada ha marcat 28 gols entre Lliga Champions i té una mitjana de gol per partit a la Ligue 1. Aquesta temporada el seu equip s'ha imposat al segon classificat, el Lió, amb una distància de 28 punts.

L'exjugador del Malmö suec, l'Ajax, la Juventus, el Milà, i el Barcelona, destaca sobretot per la seva altura, ja que no arriba als dos metres per només cinc centímetres, però aquest factor no el fa menys hàbil com acostuma a passar amb aquest tipus de jugadors. El regat i el xut també són aspectes molt característics en ell, a més dels controls impossibles molt per sobre de la cintura o remats al primer toc sense que boti la pilota primer, condicions que el fan letal.

Notícies relacionades

Després d'aquesta declaració del jugador, molts mitjans el col·loquen a Los Angeles en la cada vegada més creixent Major League Soccer, on molts jugadors decideixen retirar-se, però abans s'haurà de preparar per encapçalar la seva selecció en l'europeu que se celebrarà aquest estiu que ve a França.

El missatge de comiat ha estat a l'altura de les expectatives que la gent pot tenir sobre ell, ja que és un jugador de fort caràcter i de gran ego. "El meu últim partit demà al Parc dels Prínceps. Vaig arribar com un rei, me'n vaig com una llegenda", s'autoproclamava el suec en el missatge que deixava a les seves xarxes amb una imatge de l'estadi.