Pedrerol incendia les xarxes al criticar Xavi

El presentador de TV acusa l'exblaugrana de ser "un altre dels que han inventat el futbol; que pesats"

aguasch31863952 television  josep pedrerol160502202135

aguasch31863952 television josep pedrerol160502202135

1
Es llegeix en minuts

Josep Pedrerol s'ha convertit en un dels protagonistes del dia a les xarxes socials al ficar-se sense gens de pudor amb Xavi Hernández. El presentador de televisió s'ha pres bastant malament unes declaracions de l'exfutbolista del Barça en què exposava la seva falta de sintonia amb el futbol de l'Atlètic de Madrid. "No es pot arribar a jugar com l'Atlètic. Jo no disfruto amb els que es tanquen", ha dit el jugador en una entrevista a Valdano a Qatar.

Notícies relacionades

Aquestes frases han sigut recargolades i utilitzades per Pedrerol en el seu programa 'El Chiringuito' per atacar el centrecampista amb un sarcasme irrespectuós amb el futbolista espanyol amb més títols de la història. "Xavi, donant lliçons de futbol, donant lliçons a Simeone. Xavi, un altre dels que han inventat el futbol. Que pesats..."

Així ha començat el polèmic presentador el seu editorial. "Sempre la mateixa història, aquests aires de superioritat, sempre parlant des del púlpit, el que està bé i el que està malament..." I afegeix: "És de l'escola Rummenige, el que apaga la tele quan juga l'Atlètic de Madrid". I, per acabar, en un to de solemne gravetat, ha assenyalat: "Que Xavi s'assegui amb Rummenige mentre Simeone classifica l'Atlètic".