La 'bronca' a Twitter entre Piqué i Iker Casillas

Els dos jugadors es van intercanviar respostes a través de la xarxa social

dmoreno32974066 barcelona s defender gerard pique celebrates a goa160301103327

dmoreno32974066 barcelona s defender gerard pique celebrates a goa160301103327 / JOSEP LAGO

1
Es llegeix en minuts

L'excapità del Reial Madrid Iker Casillas responia dilluns a Twitter als seus seguidors. Eren preguntes de tot tipus com per exemple sobre la Premier, el seu futur, la final de la Copa del Rei d'Espanya, sobre Portugal, sobre les crítiques, el seu comiat del Madrid, sobre la pròxima Eurocopa, fins i tot sobre l'Oscar de DiCaprio. Fins aquí tot normal, fins que apareix un fan inesperat. Gerard Piqué. Potser no li va semblar bé la resposta que va donar Casillas sobre la final de la Copa del Rei que Piqué disputarà al maig amb el Barça contra el Sevilla. Iker deia que sí que veia capaç l'equip andalús de guanyar el català, tot i haver guanyat el Barça aquest cap de setmana el partit de Lliga contra el Sevilla per 2-1.

Notícies relacionades

Sobre la final de la Champions League, volia que el seu company li donés un pronòstic, i Casillas li va respondre amb un "Que la vegis amb mi a la Selecció Espanyola prenent unes patatetes i uns refrescos" volent dir amb això que no volia el Barça en aquesta final.

I evidentment, Piqué li va tornar la jugada amb un "Bé, si acabes pagant tu, l'èxit serà més gran que guanyar la Champions".