Puyol, nou representant de Bartra

L'excapità del Barça inicia una nova etapa com a mànager de jugadors juntament amb Iván De la Peña

A la imatge gran, Carles Puyol sosté Vanesa Lorenzo en una acrobàtica postura de ioga. Als dos costats, fotos que l’exjugador del Barça ha anat penjant a Instagram.

A la imatge gran, Carles Puyol sosté Vanesa Lorenzo en una acrobàtica postura de ioga. Als dos costats, fotos que l’exjugador del Barça ha anat penjant a Instagram. / INSTAGRAM

1
Es llegeix en minuts

Carles Puyol seguirà lligat al Barça però lluny dels camps de futbol. L'excapità del Barça ha iniciat una nova etapa com a representant de jugadors i a qui primer portarà els assumptes és Marc Bartra, el defensa blaugrana. Segons explica Oriol Domènech a 'Mundo Deportivo', Puyol inicia aquesta aventura juntament amb el seu exagent Ramon Sostres i els seus inseparables Iván De la Peña i Javi Pérez.

Notícies relacionades

"La meva funció consistirà a transmetre, des de l'experiència, els meus coneixements, amb la intenció de fer més professional el futbolista. Vull ser un 'coaching' que ajudi a pensar, a prendre decisions, a gestionar amb intel·ligència les emocions en situacions complexes”, ha explicat en Carles aquest dilluns en una entrevista concedida a Ramon Besa a 'El País'.

Puyol també estaria interessat a lligar Laporte, central de l'Athletic, un dels defenses que més interessen als grans, no solament de la Lliga, sinó també de la Premier, a Anglaterra. En aquesta situació també és troba Bartra, per qui sospira el Manchester United de Van Gaal, un acostament que podria estar més a prop després que el defensa s'enfadés al quedar fora de la convocatòria del clàssic.