L'ACTUALITAT BLANCA

Ancelotti: "A mi també em deien que posava els de Florentino"

"Tornaria sens dubte al Madrid, però no aquesta temporada", diu el tècnic italià

1
Es llegeix en minuts

Carlo Ancelotti ha parlat de la situació que viu el Reial Madrid després de ser escombrat pel Barça en el clàssic (0-4).Barça  El tècnic s'ha mostrat disposat a culminar el seu any sabàtic i ha rebutjat qualsevol opció d'entrenar durant aquest curs.

"¿Tornar al Reial Madrid la temporada que ve? Per què no. O també al PSG, o al Chelsea. M'he trobat bé en cada un dels equips en què he estat", ha dit en declaracions la cadena italiana Radio1 Rai.

Notícies relacionades

"Ja he dit que em vull esperar fins al final de la temporada per tornar entrenar i no canvio la meva decisió. Ja he rebutjat alguns clubs", ha afegit. També ha valorat algunes crítiques a Rafa Benítez. "A mi també em deien que posava els jugadors de Florentino. Cada entrenador fa jugar els jugadors que vol".

Carlo Ancelotti

exentrenador del madrid

"Vaig parlar amb Cristiano fa una setmana i no li va sortir res per la boca d'una mala relació amb Benítez"

CONVERSA AMB CRISTIANO

Ancelotti ha assegurat que manté contacte amb Cristiano Ronaldo. "Vaig parlar amb Cristiano fa una setmana, i no li va sortir res per la boca sobre una possible mala relació amb Benítez", ha comentat el tècnic, que ha insistit en el seu desig de tornar alguna vegada al club blanc. "Sens dubte hi tornaria, però no aquesta temporada".