Maradona diu que no s'ha de mimar Messi

L'astre argentí defensa 'La Pulga' contra les crítiques

Diego Armando Maradona, durant una entrevista a la televisió el febrer passat.

Diego Armando Maradona, durant una entrevista a la televisió el febrer passat. / EFE / MIGUEL GUTIÉRREZ

1
Es llegeix en minuts

La discussió sobre el rendiment de Messi amb la selecció argentina, després de perdre la final de la Copa Amèrica contra Xile, sembla que no s'acaba, i Diego Armando Maradona s'hi ha pronunciat criticant el joc del blaugrana, de qui diu que "va i fa quatre gols amb la Reial Societat i ve aquí i no la toca".

En una entrevista amb el diari argentí 'Olé', l'astre argentí ha insistit que a Messi no se l'ha de tractar diferent dels altres. "Que es deixin de bestieses els que diuen que a Messi se l'ha de mimar. A Messi se l'ha de tractar com a tot jugador que es posa la samarreta de la selecció", ha sentenciat Maradona.

Notícies relacionades

Tot i així, Maradona ha defensat el jugador del Barça: "Jo a Messi no el vaig veure caminar, com diu tothom", ha assegurat, després d'explicar que quan es parla de la selecció és fàcil i lògic "criticar" Messi. Segons Maradona les crítiques perquè Messi millori amb l'Argentina poden servir, però "ara, això de fer una enquesta per veure si ha de jugar en la selecció o no és anar-se'n del tema nois, a la merda".

Sampaoli s'hi suma

Entre crítiques i elogis, l'entrenador de Xile, vigent campió de la ConmebolJorge Sampaoli, ha rescatat el joc de l'argentí, de qui ha dit que "igualment jugant al 50%, és el millor de tots". El tècnic argentí ha assegurat en una entrevista en la ràdio argentina que no està d'acord amb les crítiques i ha fet referència al context per rebutjar elque es diu sobre Messi. "Al Barcelona tothom el busca i l'hi passa sempre. En la selecció no i així és més fàcil de neutralitzar", ha explicat Sampaoli.

Temes:

Maradona Messi