L'actualitat blanc-i-blava

L'Espanyol fitxa Hernán Pérez

L'extrem paraguaià arriba amb la carta de llibertat i firma per quatre temporades

El club incorpora Burgui, de 21 anys, que arriba cedit del Madrid per una temporada

1
Es llegeix en minuts

L'Espanyol s'ha mogut ràpid després de la marxa de Sergio García i Lucas Vázquez, dues peces essencials en l'atac periquito. El club ha oficialitzat la contractació d'Hernán Pérez, de 26 anys i 1,80 metres, un extrem que ha jugat aquest any al Valladolid, encara que gran part de la seva carrera futbolística l'ha desenvolupat al Vila-real, on ha disputat 34 partits en Primera Divisió. El jugador paraguaià ha fet una gran temporada per la banda dreta al quadro val·lisoletà i ve per ocupar la plaça que ha deixat Lucas Vázquez. El jugador ha firmat per quatre temporades.

Notícies relacionades

La direcció esportiva també ha arribat a un acord amb el Madrid per a la cessió per una temporada de Jorge Franco Alviz, de 21 anys i 1,84 metres, anomenat Burgui per ser de Burguillos del Cerro (Badajoz). Burgui, que es va incorporar al Madrid el juliol del 2012, és un futbolista molt tècnic, de gran gambada i amb una conducció ràpida. Burgui pot jugar en diverses posicions de la davantera, juga bé amb les dues cames, però es troba més còmode per la banda esquerra. Tottenham, Liverpool i el Manchester City van estar interessats en la seva contractació quan era juvenil. Burgui va preferir firmar pel Madrid. L'Espanyol tindrà una opció de compra a l'acabar la temporada. 

Per un altre costat, ja han començat les obres a la ciutat esportiva Dani Jarque per canviar la gespa artificial del camp número tres per una de nova d'última generació.