FUTBOL. LA LESIÓ DEL JUGADOR DEL BAYERN

Thiago recau i haurà de tornar a ser operat del genoll

«Estic desesperat. ¿Per què sempre a mi?», diu l'exblaugrana

1
Es llegeix en minuts
C. F. MARCOTE
MADRID

Dilluns passat, Thiago Alcántara compartia amb els seus seguidors a Twitter la gran alegria que sentia per haver realitzat el seu primer entrenament complet amb els seus companys del Bayern després del trencament parcial del lligament lateral intern del genoll dret que va patir durant un partit de la Bundesliga contra el Hoffenheim el 29 de març passat. Un incident que el va portar a passar pel quiròfan quan s'entrenava per reaparèixer el 17 de maig contra el Borussia Dortmund en la final de la Copa alemanya, amb l'esperança d'arribar a temps de participar en el Mundial del Brasil.

Després d'haver-se reincorporat progressivament als entrenaments des del dia 9 i que el mateix Pep Guardiola admetés la possibilitat d'incloure'l en la convocatòria per al partit del pròxim cap de setmana contra el Werder Bremen, una nova recaiguda ha castigat amb duresa el centrecampista hispanobrasiler.

Dimarts es va retirar de la sessió preparatòria amb molèsties i el club bavarès va confirmar ahir a la seva web que Thiago haurà de tornar a ser operat al patir un altre cop el trencament parcial del lligament lateral intern del genoll dret en la disputa d'una pilota dividida. El Ba-yern ho atribueix a un problema de cicatrització i no especifica el temps estimat per a la recuperació.

Notícies relacionades

«NO EM RENDIRÉ» / «¿Què voleu que us digui? Estic decebut i desesperat. ¿Per què sempre m'ha de passar a mi?», va escriure al seu compte el jugador després de conèixer el diagnòstic. Amb tot, també es va esforçar per mostrar-se optimista: «No em rendiré, lluitaré, tornaré sempre i celebraré la meva reaparició amb el Bayern».

Thiago va ser un dels grans protagonistes del mercat de fitxatges de la temporada passada al ser traspassat pel Barça al club muniquès per 25 milions d'euros, set més dels que estipulava la seva clàusula de rescissió, que estava fixada en 90 milions si hagués jugat el 60% dels partits.