FUTBOL INTERNACIONAL

Thiago Alcántara: "¿Per què sempre a mi?"

El jugador del Bayern Munic torna a lesionar-se al genoll dret i haurà de passar pel quiròfan

1
Es llegeix en minuts
MARCOS LÓPEZ / BARCELONA

Va patir la primera lesió, un trencament parcial del lligament lateral intern del genoll dret, el 29 de març. I des d'aleshores Thiago Alcántara, el centrecampista del Bayern Munic, no ha tornat a trepitjar un camp. Almenys, en partit oficial. Ha patit dues recaigudes que han convertit aquesta lesió en un calvari. I just ara, quan estava a punt de tornar a posar-se a les ordres de Pep Guardiola, el tècnic del club alemany, ha patit un altre trencament en l'entrenament matinal d'aquest dimecres.

En aquest cas, es tracta d'un trencament parcial del lligament intern del mateix genoll. Ja va passar pel quiròfan al mes de maig i ara haurà de ser operat de nou, potser als Estats Units pel doctor Richard Steadman, el mateix que va intervenir el seu company d'equip i de selecció Javi Martínez.

Decebut i desesperat

Notícies relacionades

"¿Què puc dir? Lògicament estic profundament decebut i desesperat. ¿Per què sempre a mi? Però no em rendiré. Lluitaré", ha declarat als mitjans oficials del Bayern l'excentrecampista del Barça, que als seus 23 anys no ha pogut tenir la continuïtat que buscava per brillar en la Bundesliga. Ja es va perdre el Mundial amb Espanya per la lesió i ara l'esperen quatre o cinc mesos més de baixa.

"Tots estem commocionats i tristos amb aquesta nova lesió. Estava molt a prop del seu retorn després d'estar tant de temps fora", ha precisat Mathias Sammer, el director esportiu del club bavarès. "Thiago sap que tot el Bayern està a la seva disposició. Farem tot el que calgui perquè torni sa i pugui aconseguir molts títols".