PRÈVIA DE LA FINAL DE COPA

Aficionats del Reial Madrid increpen un reporter de TV-3 i un seguidor de l'Atlètic

L'entrevista que el periodista Víctor Patsi feia a un seguidor matalasser es va haver de suspendre per les queixes aïrades d'un grup de madridistes

L’entrevista entre Víctor Patsi i l’aficionat matalasser s’ha aturat a causa del to amenaçador dels seguidors madridistes. / YOUTUBE

1
Es llegeix en minuts

L'ambient coper previ a la final que disputaran aquest dimecres a la nit el Reial Madrid i el Barcelona s'ha fet notar des de primera hora del matí a València. Els aficionats, tant merengues com culers, han anat arribant al llarg del dia, amb calma i sense enfrontaments per part de les dues aficions. No obstant, un petit grup d'aficionats del Reial Madrid han protagonitzat un petit incident, a l'increpar el reporter de TV-3 Víctor Patsi i un aficionat matalasser a qui estava entrevistant.

Notícies relacionades

El periodista, que estava fent un reportatge per a l'informatiu del migdia, conversava amb un seguidor de l'Atlètic de Madrid, vestit amb una samarreta blanc-i-vermella i dins del recinte habilitat per als seguidors madridistes. "He vingut amb uns amics a veure el partit. Jo sóc de l'Atlètic i no m'amago", ha reconegut l'aficionat.

Quan Patsi li ha preguntat quin equip volia que guanyés la final, el noi ha respost: "El  Barcelona. Jo sóc antimadridista". Tot seguit, diversos aficionats del Reial Madrid han començat a increpar-los, entenent la presència de tots dos al recinte madridista com un provocació. "L'entrevista s'ha acabat aquí", ha expressat Patsi, que s'ha vist obligat a posar punt final a la gravació a causa del to amenaçador d'alguns dels presents.