MERCAT D'ESTIU

El València i el Tottenham acorden el traspàs de Soldado

El club anglès pagarà els 30 milions de la clàusula de rescissió del davanter, que firmarà per quatre temporades

Roberto Soldado, durant un entrenament de la Copa Confederacions.

Roberto Soldado, durant un entrenament de la Copa Confederacions. / FELIPE TRUEBA (EFE)

1
Es llegeix en minuts

ElTottenham Hotspur i elValènciahan arribat a un acord per al traspàs deRoberto Soldado per quatre temporades, segons han informat aquest dijous els dos clubs. El Tottenham pagarà els 30 milions d'euros que figuren a la clàusula de rescissió del contracte del jugador.

Un cop tancat el fitxatge,Soldado, de 28 anys, viatjarà a Londres per sotmetre's a un reconeixement mèdic. Format en les categories inferiors del Madrid, el Tottenham serà elcinquè equip en la carrera esportiva de l'internacional, després de passar per la primera plantilla madridista, l'Osasuna, el Getafe i el València.

Notícies relacionades

En el seu comunicat oficial, el València desitja al jugador "molta sort en la seva nova etapa professional i desitja reconèixer la professionalitat i el gran rendiment del futbolista". A més, destaca que l'acord s'ha resolt després d'un "gran esforç per les tres parts implicades" i que per al club de Mestalla ha suposat un"esforç afegit", ja que tenia la intenció de "desprendre's" del davanter.

Per acabar subratlla que, davant la marxa deSoldado, "farà les gestions necessàries, dins de la responsabilitat que requereix la realitat econòmica, perquè es mantingui iaugmenti el potencial de la plantilla, de forma adequada al nivell d'exigència de la nostra gran història i la nostra gran afició".