FUTBOL INTERNACIONAL

Hazard, expulsat per clavar una puntada de peu a un aplegapilotes

El jugador del Chelsea va perdre els papers amb un noi que va mirar de retenir la pilota per perdre temps al camp del Swansea

L’acció que va motivar l’expulsió del centrecampista del Chelsea / YOUTUBE / AP

1
Es llegeix en minuts

El jugador belgaEden Hazard, centrecampista delChelsea, va veure la cartolina vermella directa el minut 80 del partit que aquest dimecres va enfrontar el seu equip contra elSwansea, de la Copa de la Lliga anglesa, per clavar unapuntada de peu a un aplegapilotes.

Notícies relacionades

El Chelsea aprofitava les seves últimes opcions de superar una eliminatòria que havia quedat molt definida en el partit d'anada, disputat el 9 de gener a Londres, en el que el Swansea va guanyar per 0-2. En la tornada, i amb0-0 en el marcador, Hazard va anar a buscar una pilota per treure uncórner, però es va trobar que l'aplegapilotes, de 17 anys, es va demorar a entregar-l'hi perperdre temps.

El centrecampista li va clavar una puntada de peu al jove quan es trobava en a terra protegint la pilota i va serexpulsatper l'àrbitre. El partit va finalitzar amb empat a zero i el Swansea jugarà la final contra el Bradford, de la Quarta Divisió.

Temes:

Eden Hazard