Anar al contingut

la ronda catalana

Suspesa l'arribada a Portainé de l'etapa reina de la Volta

Una gran nevada obliga a acabar la jornada abans de pujar el port del Cantó

Alejandro Valverde no ha pres la sortida i Andy Schleck ha abandonat

SERGI LÓPEZ-EGEA / Sort

Els organitzadors de la Volta han decidit escurçar l'etapa reina de la prova per la impossibilitat d'arribar a la final prevista a Portainé per la gran nevada que cau a la zona. L'etapa s'acabarà al quilòmetre 155 al peu del port del Cantó.

Feia anys que no veia una carrera ciclista professional en condicions tan adverses i inhumanes. Els abandonaments han estat nombrosos, entre ells el luxemburguès Andy Schleck, un altre dels grans favorits.

El que era el màxim favorit per guanyar la ronda catalana, Alejandro Valverde, no ha pres la sortida per la caiguda que va patir ahir al control d'avituallament. El murcià va ensopegar amb una ampolla, va caure a terra i es va provocar diverses contusions.

Segons ha transcendit ara, el ciclista del Movistar, a conseqüència d'una grip que va passar a la Volta de París-Niça, havia rebut un tractament amb antibiòtics i no era recomanable que participés en la carrera amb la previsió de mal temps.

També ha abandonat el ciclista asturià del Saxo Bank Dani Navarro, que està considerat el millor gregari d'Alberto Contador a la muntanya, i el mallorquí del Katusha, Joan Horrach.

0 Comentaris
cargando