A LA COPA DEL REI

El Barça fitxa la futbolista expedientada per l'Espanyol per culer

Noemí Rubio, amb la cara pintada dels colors del Barça.

Noemí Rubio, amb la cara pintada dels colors del Barça. / NOEMÍ RUBIO

1
Es llegeix en minuts

L'equip femení del FC Barcelona ha comunicat avui la incorporació de sis noves jugadores entre les quals es troba Noemí Rubio, exjugadora de l'Espanyol que va ser expedientada pel club blanc-i-blau al trobar unes fotos seves publicades al seu compte de Facebook animant el Barça en la final de Copa del Rei del 13 de maig passat.

Rubio, que ha destacat a l'Espanyol en la posició d'interior esquerre, es va veure immersa en una polèmica al penjar a la web una foto en què apareixia amb la cara pintada amb els colors del Barcelona durant la final de la Copa del Rei que es va disputar en Mestalla el 13 maig passat, davant l'Athletic de Bilbao (4-1), i a la qual assistia com a espectadora.

Arran d'aquest succés, el club va mantenir una reunió amb Rubio en què les dues parts van acordar respectar el contracte de la jugadora, que expirava el 30 de juny, però la jugadora no va poder disputar més partits amb la samarreta blanc-i-blava.

"Una de les millors de la Lliga"

Notícies relacionades

Segons informa el club blaugrana, la jugadora de 25 anys és "una de les millors de la Lliga" i destaca "per un toc de la cama esquerra exquisit".

L'equip blaugrana, entrenat pel tècnic Xavi Llorens, va aconseguir classificar-se en la sisena posició de la Superlliga Femenina durant la passada campanya, dos llocs per sota de l'Espanyol, que va guanyar la Copa de la Reina.