EL CAMERUNÈS ESTÀ CONVOCAT

Etoo augura "molt de futbol" i "per molts anys" al costat de Ronaldinho

1
Es llegeix en minuts
EFE / Barcelona

El davanter del Barça Samuel Etoo ha exalçat de nou el seu company Ronaldinho, amb qui, en el partit Barcelona-Deportivo de demà, podria tornar a formar una parella letal per als interessos del conjunt català.

"Ronnie està bé. El que passa és que li pegueu tant i sense raó que em cabrejo. Si em donéssiu el micròfon insultaria tantes persones que després m'hauria de disculpar", ha manifestat el camerunès.

"Si Ronaldinho té una baixada, se l'ha d'ajudar. Hem de fer veure que aquí, entre tots dos, hi ha molt de futbol i per molts anys", ha afegit Etoo.

El davanter ha tornat a una convocatòria després dos llargs mesos de baixa, i ha afirmat que se sent totalment disposat per jugar des del principi i tornar a ser el futbolista que va ser en el seu millor moment de forma amb el Barcelona.

El camerunès assegura que està a punt

"Em trobo molt bé. He treballat per aspirar a jugar i que la decisió només depengui del míster. Hem treballat amb molta intensitat. El que passa és que hem aprofitat tot el temps possible", ha explicat el jugador.

Etoo no creu que el seu retorn a l'equip sigui determinant per al Barça perquè entén que el conjunt català "em necessita tant com jo a ells. Si hi som tots i el grup mira en la mateixa direcció, podem canviar moltes coses", ha dit.

Notícies relacionades

De la crisi oberta fa unes setmanes quan el brasiler Edmílson va qüestionar la professionalitat d'algun dels seus companys, sense assenyalar a ningú, el davanter blaugrana ha estat concloent: "Això va passar fa 15 dies i ja no és actualitat".

L'atacant barcelonista ha agraït a Juanjo Brau, el fisioterapeuta amb qui ha treballat en les últimes setmanes la posada a punt, el seu suport i motivació, especialment "quan m'enfosava, perquè era una situació molt dura", ha comentat.

Temes:

Samuel Etoo