AUTOMOBILISME

Ecclestone separa els boxs de McLaren i Ferrari per la tensió

Els dos equips segueixen enfrontats per la polèmica sobre l'espionatge

1
Es llegeix en minuts
MIGUEL MARTÍNEZ / HUNGARORING ENVIAT ESPECIAL

Plou a Budapest i potser aquesta és la millor notícia per a la F-1. Una electritzant carrera com la de fa 15 dies sobre l'entollat Nürburgring (Alemanya) seria la millor manera de diluir la polèmica pel cas d'espionatge. Bernie Ecclestone ja harecomanata McLaren i Ferrari que rebaixin la tensió i el to de les acusacions, però no és l'únic. Són molts, inclòs Briatore, els que acusen les dues escuderies de "perjudicar la F-1".

I per evitar més enganxades, els dos equips han optat per separar-se fins i tot al pàdoc. Els correspon el segon i el tercer lloc per la classificació de l'any passat, però Ron Dennis ha optat per cedir la tercera plaça a Honda i que elmotorhomedels japonesos separi els enormeshospitalitiesde Ferrari i McLaren. És suficient amb la tensió que es genera a la pista. Felipe Massa li va enviar un encàrrec a Fernando Alonso: "Seguiré lluitant, sóc pilot i no cediré mai la meva posició en carrera de forma fàcil, i menys encara si vaig primer", va dir en relació amb l'incident a Nürburgring.

EL LIDERAT

Notícies relacionades

Massa deixarà de comptar amb l'assessorament de Michael Schumacher. "No sé molt bé quina és la meva funció i no tinc accés a la informació per poder ajudar, així que deixaré de venir a les carreres", va dir ahir l'expilot alemany.

Alonso vol repescar el liderat. Ahir va marcar el millor temps en les sessions lliures. "La sensació és millor que altres divendres", va dir sense importar-li que "plogui o surti el sol".