COPA AMÈRICA

L'Argentina accedeix als quarts de final després de superar Colòmbia (4-2) amb un gran Riquelme

La victòria albiceleste assegura la classificació de Veneçuela

El Paraguai també es classifica a l'imposar-se als EUA (3-1)

1
CARACAS / AGÈNCIES

Les seleccions de futbol del Paraguai i l'Argentina han firmat la seva classificació als quarts de final de la Copa Amèrica de Veneçuela 2007, gràcies a les seves victòries davant els Estats Units (3-1) i Colòmbia (4-2), respectivament, en la segona jornada del grup C.

La favorita Argentina s'ha encarregat d'eliminar Colòmbia de la Copa Amèrica amb un bon partit en què ha brillat el centrecampista Juan Román Riquelme amb dos gols (en el minut 34 i en el 46).

El davanter Hernán Crespo ha obert el camí a la victòria albiceleste amb un gol de penal al minut 20, i el quart gol l'ha anotat Diego Milito durant la pròrroga. Per part de Colòmbia, el davanter Edixon Perea ha marcat al minut 10, i Jaime Castrillón, al 73.

La victòria de l'Argentina assegura el pas de Veneçuela a quarts de final, ja que amb els quatre punts que té seria en el pitjor dels casos un dels dos millors tercers, ja que al grup C Colòmbia i els Estats Units no han sumat cap punt i com a molt arribarien a tres.

Triomf treballat del Paraguai

Per una altra part, el combinat paraguaià ha hagut de lidiar amb el temperament dels nord-americans, que malgrat els tres gols encaixats han complicat el partit a la primera meitat als homes dirigits per GerardoTataMartino.

Els gols del Paraguai han estat obra del centrecampista Edgar Barreto, al minut 30, i dels davanters ÓscarTacuaráCardozo (minut 56) i Salvador Cabañas (minut 92). Per als Estats Units, ha marcat el centrecampista Ricardo Clark (minut 40).