FUTBOL

Riquelme se'n va cedit al Boca Juniors per quatre mesos

El club argentí pagarà 1,5 milions, una part de la fitxa del jugador

1
Es llegeix en minuts
JOSÉ LUIS LIZARRAGA / VILA-REAL

Riquelme abandonava ahir al matí la ciutat esportiva del Vila-real per la porta del darrere. Una sortida que escenificava fidelment la manera com deixava el club que el va rescatar com a futbolista de primer nivell després de la seva nefasta etapa al Barça. ElMagoacabarà la temporada al Boca Juniors, a l'Argentina, on arribarà cedit per quatre mesos, pels quals el club de Buenos Aires pagarà 1,5 milions d'euros, corresponents a una part de la seva elevada fitxa. El club castellonenc, però, estava pendent ahir a la nit de confirmar uns avals per tancar l'operació.

D'aquesta forma es refreda, de moment, la patata calenta que per al club groc era elcas Riquelme. El problema s'aparca fins al mes de juny quan s'haurà de buscar la solució final. El contracte del centrecampista amb el Vila-real s'acaba el 30 de juny del 2008.

LA MATEIXA HISTÒRIA

Tres anys i mig després de la tortuosa sortida del Barça, Riquelme repetia la història, ara al Vila-real, un club amb el qual ha viscut un idil.li fins que ha quedat trencat pels problemes amb l'entrenador, Manuel Pellegrini, i el president, Fernando Roig.

Notícies relacionades

El Vila-real estava en mans de Riquelme. El jugador ha estat al final qui ha desencallat un culebró que semblava destinat a un carreró sense sortida al cedir en la seva pretensió de no marxar de Vila-real. El club tenia tres opcions perquè Riquelme canviés d'aires. El Bayern Munic havia ofert 12 milions d'euros, malgrat que la negativa del jugador d'anar a Alemanya va desbaratar el traspàs. També un club de Qatar va posar damunt la taula 15 milions i un contracte de 6 nets per al futbolista. Però Riquelme no va voler cedir. Al final va sorgir la possibilitat de tornar al Boca, malgrat que el jugador va condicionar donar elsempre que la cessió fos d'un any. Llavors va ser el Vila-real el que no va acceptar, ja que no descarta traspassar-lo a l'estiu.

Ahir a la nit, inesperadament, Riquelme va acceptar la cessió per quatre mesos. "Dintre del que és negatiu, no és cap mala solució", va menifestar Roig. Al mes de maig se sabrà el final.