Moda

Esplugues serà la seu del 080 Barcelona Fashion en format digital

La fira tindrà lloc a l’octubre a l’Espai Corberó del municipi

Esplugues serà la seu del 080 Barcelona Fashion en format digital

Ayuntamiento de Esplugues de Llobregat

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La plataforma de moda més important de Catalunya, la 080 Barcelona Fashion –impulsada pel Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat–, se celebrarà a dos enclavaments excepcionals del centre històric d’Esplugues (Baix Llobregat) a finals d’octubre: l’Espai Corberó (casa museu on va viure el prestigiós escultor Xavier Corberó), que serà on tindran lloc les desfilades, i el monestir de Montsió, que acollirà l’àrea tècnica (backstage). Aquesta serà una edició digital de la 080 Barcelona Fashion, amb motiu de la pandèmia. Les desfilades s’emetran en streaming i faran valer els dos edificis.

L’Espai Corberó és una construcció de 4.500 m² obra realitzada per l’escultor Xavier Corberó en els seus últims anys de vida, que reflecteix a la perfecció el seu esperit, la integració de l’art en la natura i la creació d’espais poètics i màgics.

Compromís de l’Ajuntament

L’Ajuntament d’Esplugues col·laborarà amb l’esdeveniment per mirar de promocionar la ciutat des del punt de vista turístic i de recolzament al sector de la moda. En aquest sentit, l’alcaldessa, Pilar Díaz, es va reunir aquest 19 de juliol amb Esther García, directora de disseny de l’empresa ESMA, empresa encarregada de la producció de l’esdeveniment, i Marta Coca, directora del 080 Barcelona Fashion.

Notícies relacionades

Per a l’alcaldessa, «és la primera vegada que el 080 Barcelona Fashion surt de la ciutat comtal i és un gran honor que hagi escollit Esplugues per fer-ho. La suma de la nostra arquitectura més singular amb la moda més creativa i innovadora em sembla molt prometedora».

Més notícies d’Esplugues a l’edició local d’EL PERIÓDICO

Temes:

Moda