Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

"Mentre no tinguem un transport públic en condicions, deixem de perjudicar el privat"

"Mentre no tinguem un transport públic en condicions, deixem de perjudicar el privat"

EP

Renfe, l'empresa que convoca més vagues de l'Estat, maltracta el ciutadà. És un maltractament psíquic, físic, energètic, psicològic, personal, vital. Has de tenir temps, paciència, salut i pràcticament dedicar el temps a ells. El més greu és que no té solució a 15 anys vista d'inversió continuada.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

S'haurien de buscar alternatives, separar les línies en diferents operadors i enviar la Renfe allà on es mereix. Només en dos caps de setmana havia decidit anar en transport públic a un concert, a Sant Feliu i a Martorell; tenia previst ser a casa a les onze i les deu de la nit respectivament i vaig arribar a la una de la matinada, al primer, i a les dotze de la nit en el segon cas. Intolerable, dia sí i dia també.

En unes jornades tècniques es parlava sobre la incapacitat d'absorbir només una part del transport privat, per tant, ens menteixen i ens enganyen. No hi ha prou vies ni trens, ni prou autobusos, ni conductors, ni carreteres. Això vol dir que mentrestant no hi hagi serveis adients, s'ha de deixar de perjudicar el transport privat. La gratuïtat empitjora les coses i perjudica el ciutadà. El transport s'ha de pagar, s'ha de lluitar contra l'incivisme i el frau, aberrant en el cas de Renfe, que no fa res, se'ls hauria d'imputar a ells directament tots els diners que no s'ingressen.

Participacions delslectors

Mésdebats