Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Covid: "Qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra"

undefined55393512 barcelona 13 10 2020  estudiantes universitarios  en la facu201013172926

undefined55393512 barcelona 13 10 2020 estudiantes universitarios en la facu201013172926 / FERRAN NADEU

Els joves també estem preocupats. Sabem que moltes vegades ens costa sortir del sac d'inconsciència i despreocupació on ens han ficat perquè la nostra veu no s'escolti.

Entretots

Publica una carta del lector

Escriu un post per publicar a l'edició impresa i a la web

Immersos en aquesta voràgine per conservar la salut física, se'ns ha oblidat a tots pensar en la salut mental. Que no passi per alt que som aquella generació que fa quatre anys va començar una carrera universitària per intentar tenir millors opcions dins del mercat laboral, una idea que sembla quasi insòlita quatre anys després. Per no parlar del propòsit de marxar de casa amb una independència econòmica sòlida, o de trobar una parella estable, amb el hàndicap de la distància social, amb qui formar plans de futur. Un futur que ara és tant incert com irregular.

Se'ns assenyala generalment com els grans causants de la segona onada de la covid-19 i, com diuen a casa meva, qui estigui lliure de pecat que tiri la primera pedra.

Participacions delslectors

Mésdebats