Contingut d'usuari Aquest contingut ha estat redactat per un usuari d'El Periódico i revisat, abans de publicar-se, per la redacció d'El Periódico.

Carta d'un veí de L'Hospitalet: "Necessitem verd a tota la ciutat"

Carta d'un veí de L'Hospitalet: "Necessitem verd a tota la ciutat"

Laura Guerrero

En primer lloc, gràcies a tothom que ha defensat l’arbrat del carrer del Doctor Martí i Julià de Collblanc i La Torrassa. Un autèntic refugi climàtic de l'Hospitalet de Llobregat que no pot desaparèixer. Fa una setmana l’ajuntament va comunicar pels mitjans que mantindria els arbres del carrer. S’han registrat més de 100 instàncies i fins al moment no hem rebut resposta al respecte. Gràcies per la col·laboració veïnal.

Entretots

¿Ets veí de L'Hospitalet? Parla'ns de la teva ciutat

Publica a Entre Tots la teva experiència en primera persona vinculada a la gran ciutat catalana

Demanem millorar la gestió del patrimoni verd, augmentar l’arbrat principalment als barris d'alta densitat i solucionar la mancança d’ombra a la carretera de Collblanc. Recordem que el Parc La Torrassa amb milers de metres quadrats de zona verda resten abandonats des de fa més de 25 anys.

No podem permetre la destrucció del patrimoni natural de la nostra ciutat. Fa una setmana que va començar unes obres al carrer del Doctor Martí i Julià en el tram de la Rambla Catalana i Carrer Mare de Déu Desemparats i no han protegit els arbres. La responsabilitat de l’Ajuntament és fer complir la normativa. Per a què serveix el protocol de protecció de l’arbrat?

Necessitem verd a tota la ciutat, necessitem salut.

Participacions delslectors

Mésdebats