Calor a la ciutat: Marta Olazábal dialoga en directe a EL PERIÓDICO sobre la salut a les urbs tòrrides

Calor a la ciutat: Marta Olazábal dialoga en directe a EL PERIÓDICO sobre la salut a les urbs tòrrides
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’efecte illa de calor –que afegeix graus addicionals a la temperatura de les ciutats– és una de les principals amenaces per a la salut en l’entorn urbà en un context de canvi climàtic.

Marta Olazábal, investigadora del Basque Centre for Climate Change (BC3), analitzarà la protecció de la salut en unes ciutats cada vegada més càlides en una conversa en directe als canals de Youtube i Facebook d’EL PERIÓDICO, que tindrà lloc dimarts 20 de juny, a les 18.30 h.

Notícies relacionades

Els que tinguin preguntes per a ella ja les poden enviar a entretodos@elperiodico.com o intervenir durant l’acte per mitjà del canal de comentaris de les xarxes socials d’EL PERIÓDICO.

La trobada forma part de la sèrie Converses de Salut, una iniciativa d’EL PERIÓDICO amb el suport de la Fundació Doctor Antoni Esteve, que ha comptat amb les intervencions de l’epidemiòloga Zulma Cucunubá, la psicòloga Ximena Goldberg, la neurocientífica Sonia Villapol, la viròloga Nuria Izquierdo, la pediatra Anna Fàbregas, la biòloga Marta Alonso, l’ambientòloga Ioar Rivas, la bioquímica Fàtima Bosch, la biòloga Marta del Campo i la psicòloga Susana Al-Halabí.