Dijous, dia 16

Alzheimer: La biòloga Marta del Campo dialoga en directe a EL PERIÓDICO sobre detecció primerenca i nous tractaments de la malaltia.

  • La investigadora del Barcelona Beta Brain Research Center (BBRC) parlarà en directe a les xarxes socials d’EL PERIÓDICO.

  • La científica contestarà a preguntes dels lectors sobre els indicis de la malaltia i les propostes recents de fàrmacs.

  • La seva intervenció forma part del cicle Converses de Salut de la Xarxa de Científiques Comunicadores d’EL PERIÓDICO i la Fundació Doctor Antoni Esteve.

Alzheimer: La biòloga Marta del Campo dialoga en directe a EL PERIÓDICO sobre detecció primerenca i nous tractaments de la malaltia.

ZOWY VOETEN

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’abordatge de l’Alzheimer està a prop d’un punt crític. D’una banda, s’avança en els projectes de detectar-lo de manera primerenca per mitjà de diagnòstics poc invasius. De l’altra, s’han multiplicat els anuncis de fàrmacs que tenen el potencial de ser les primeres teràpies curatives per a aquesta malaltia. 

Marta del Campo, investigadora del Barcelona Beta Brain Research Center (BBRC), analitzarà la situació en una conversa en directe als canals de YouTube i Facebook d’EL PERIÓDICO, que tindrà lloc dijous 16 de febrer, a dos quarts de set de la tarda. Del Campo dirigeix la plataforma de biomarcadors de l’Alzheimer en fluids del BBRC.

Notícies relacionades

Els qui tinguin preguntes per a ella poden enviar-les des de ja a entretodos@elperiodico.com o intervenir durant l’acte per mitjà del canal de comentaris de les xarxes socials d’EL PERIÓDICO.

La sèrie de Converses de Salut ha comptat amb les intervencions de l’epidemiòloga Zulma Cucunubá, la psicòloga Ximena Goldberg, la neurocientífica Sonia Villapol, la viròloga Nuria Izquierdo, la pediatra Anna Fàbregas, la biòloga Marta Alonso, l’ambientòloga Ioar Rivas i la bioquímica Fàtima Bosch.