EN COMUNITAT

Així s’estan acomiadant els lectors d’EL PERIÓDICO de Leo Messi

Els seguidors del FC Barcelona han patit una commoció al rebre la notícia de l’adeu de l’astre argentí

3
Es llegeix en minuts
El Periódico

Leo Messi no jugarà més amb el Barça. Després de dues dècades fent historia com a blaugrana, quan les negociacions semblaven haver superat totes les dificultats, el futur de l’argentí està lluny del Camp Nou. El club, ofegat per un dèficit només en l’últim any de gairebé 500 milions d’euros, no ha pogut inscriure el 10 a la Lliga de Futbol Professional. Ho ha explicat en roda de premsa el president Joan Laporta aquest matí. I les reaccions no s’han fet esperar a les xarxes socials, davant l’estadi amb pancartes i també a través de missatges enviats a EL PERIÓDICO.

El cop és dur, i costarà assimilar-lo. Tan dur que alguns tenen problemes per assumir aquest comiat. «Em nego encara a pensar que no seguirà al meu estimat FC Barcelona», escriu Jordi Roca, de Badalona, que es desfà en elogis per al menut futbolista. «Ets únic, ets irrepetible, ets i seràs el millor de la història del futbol», afegeix.

Messi és «un jugador inigualable», un «extraterrestre», assegura Joel Benítez, que en la seva carta es pregunta de quin planeta va venir. «Gràcies per mantenir viva la il·lusió –continua– i fer creure en la màgia tants nens».

La figura de Messi és icònica, global, com el seu club. El seu joc ha enlluernat nens i grans de mig planeta. «Ni el Barça, ni Barcelona, ni Catalunya ni Espanya seran el mateix sense tu. La meva mare, de 95 anys, t’adora», escriu Inma Platt des de Romsey, a Anglaterra.

Notícies relacionades

També hi ha missatges molt crítics, amb el jugador i el club, sobretot per la gestió d’aquesta crisi; però molt pocs se n’alegren de l’adeu del genial futbolista, que va néixer a Rosario fa 34 anys i va recalar en les categories infantils del Barcelona amb un contracte firmat en un tovalló. Perd el Barça i també la competició. «La Lliga ja mai serà el mateix sense la teva qualitat al camp», sentencia Alexis Palomar en el seu missatge. 

Escriu el teu missatge per a Messi a través del següent enllaç a la secció ENTRE TOTS.