dimarts, dia 15

L’epidemiòloga Zulma Cucunubá dialoga en directe a EL PERIÓDICO sobre la sortida global de la pandèmia

  • La coautora de l’informe que va tombar l’estratègia de Johnson contra la Covid, parlarà en directe a les xarxes socials d’EL PERIÓDICO.

  • L’epidemiòloga contestarà a preguntes dels lectors sobre els riscos i els reptes de la pandèmia al Sud Global.

  • La seva intervenció estrena les Converses de Salut de la Xarxa de Científiques Comunicadores d’EL PERIÓDICO i la Fundació Doctor Antoni Esteve.

L’epidemiòloga Zulma Cucunubá dialoga en directe a EL PERIÓDICO sobre la sortida global de la pandèmia
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La pandèmia continuarà sotjant fins que no se’n deslliuri tot el món en el seu conjunt. No obstant, greus desigualtats en la contenció i la immunització augmenten el risc de generar variants contagioses, i fins i tot resistents, a les vacunes.

Les lectores i lectors d’EL PERIÓDICO tindran l’oportunitat de preguntar sobre aquests i altres temes a Zulma Cucunubá, epidemiòloga de l’Imperial College London i de la Pontifícia Universitat Xavieriana, en una trobada en vídeo en directe als canals de Youtube i Facebook d’EL PERIÓDICO, el dimarts 15 de juny a les 18 hores. Els qui tinguin preguntes per a ella poden enviar-les des d’ara a entretodos@elperiodico.com o intervenir durant l’acte per mitjà del canal de comentaris de les xarxes socials d’EL PERIÓDICO.

Converses de salut

La seva intervenció és la primera d’una sèrie de Converses de Salut, promogudes per EL PERIÓDICO i avalades per la Fundació Doctor Antoni Esteve, en el marc de la Xarxa de Científiques Comunicadores, una iniciativa per amplificar la veu de les investigadores en el debat públic.

Notícies relacionades

Zulma Cucunubá va ser coautora de l’informe que va tombar l’estratègia inicial de Boris Johnson contra la Covid –arribar a la immunitat deixant circular la infecció–. Ara, des de la seva Colòmbia natal, treballa per a una sortida global justa de la pandèmia.

La sèrie de Converses de Salut seguirà al juliol, amb una intervenció sobre l’impacte en salut mental de la pandèmia.