ALLOTJAMENT

A la Costa Brava, com a casa

Coneguda per les seves cales paradisíaques, pobles amb encant i parcs naturals, aquesta destinació enamora

11esmeraldas

11esmeraldas

1
Es llegeix en minuts
MARÍA TORRES

Tot viatger somia amb unes vacances especials, totes són diferents tot i que alguna cosa tenen en comú: trobar la comoditat i la seguretat a l’hora de passar una estada en un hotel, això que farà sentir el viatger com a casa.

A la Costa Brava l’oferta és àmplia com correspon a una destinació excepcional, sobretot, en temps d’estiu. La proposta de MedPlaya, una empresa que va ser fundada el 1967 construint diversos hotels a Benidorm en els primers anys, i que, amb el pas del temps, s’ha especialitzat en establiments turístics de platja –de diferents categories– aposta clarament per la comoditat. 

Gestiona un total de 16 hotels administrats directament dels quals tres es localitzen a la Costa Brava, dos a Tossa i un a Platja d’Aro, amb els quals cobreixen les necessitats de tota mena de visitants. Els tres hotels estan ja oberts després que el país hagi entrat en la fase de normalitat, i ofereixen tots els serveis per trobar aquell tipus de vacances amb què, tots, fa mesos mesos que somiem. 

Medplaya Hotel Esmeraldas, flexibilitat i comoditat

Ubicat a Tossa de Mar (Girona), aquest establiment destaca pels seus apartaments amb cuina inclosa i selfcatering per als clients més independents. Es tracta d’un hotel de caràcter tradicional i molt tranquil. 

Medplaya Hotel Monterrey, calma molt a prop de la platja

Notícies relacionades

La tranquil·litat d’aquest complex hoteler situat a Platja d’Aro (Girona) és ideal per a tota mena de viatger. Aquest allotjament ofereix una atmosfera relaxada i un tracte familiar a menys de 100 metres de la platja.

Medplaya Hotel San Eloy, ideal per viure’l en família

Aquest aparthotel envoltat de pins mediterranis i desbordant vegetació es presenta com un allotjament adequat per disfrutar amb la família. Ubicat a Tossa de Mar, té una excel·lent ubicació i espai per a vivències familiars.