Arran del tancament per la Covid-19

El monestir de Montserrat reobrirà per a Sant Joan

El cremallera, l'aeri i el funicular tornaran a donar servei des del 24 de juny

zentauroepp35196857 soc montserrat190908124620

zentauroepp35196857 soc montserrat190908124620 / JOSEP GARCIA

1
Es llegeix en minuts

El monesteri de Montserrat tornarà a obrir les seves portes per a Sant Joan, després d’estar setmanes tancat per la crisi de la Covid-19. A partir del 24 de juny es podrà tornar a visitar el recinte del santuari de Santa Maria i el Parc Natural de Montserrat, i el cremallera, l’aeri i el funicular de Sant Joan tornaran a oferir els seus serveis de transport.

També estarà obert el pàrquing i una part dels establiments del recinte, que s’aniran ampliant segons les necessitats pel volum de visitants.

Des de l’abadia, en un comunicat s’assegura que Montserrat «s’ha preparat per ser una destinació segura, per això ha adequat tots els seus espais a la normativa sanitària, amb la restricció de l’aforament al 50% de la capacitat, i així poder garantir les mesures de seguretat», informa el ‘Regió 7’.

Notícies relacionades

La basílica de Santa Maria estarà oberta en l’horari habitual d’aquesta època de l’any, així com el cambril de la Mare de Déu. Les restriccions d’accés seran les mateixes: fins a un 50% de l’aforament, amb l’obligació de portar la mascareta posada.