Solunion, gestió del risc comercial

José Luis Iranzo: «És essencial protegir-se del risc d'impagament»

El director comercial de Solunion Espanya destaca alguns dels recursos pensats per a les pimes

iranzo

iranzo

1
Es llegeix en minuts

¿Quin impacte tindrà la desacceleració econòmica de 2020 en les pimes? Hauran de fer cas a l’evolució del panorama econòmic i ser previsores per evitar situacions que paralitzin la continuïtat dels seus negocis. Si no, es podrien veure immerses en situacions que afectarien la seva rendibilitat i solvència.

¿Com poden preveure els efectes macroeconòmics? Des de Solunion recomanem estar atents a l’evolució econòmica mundial, però, sobretot, és essencial estar protegit davant el risc d’impagament. Per això, posem a disposició dels nostres clients una gamma d’assegurances de crèdit i de serveis associats, que s’adapten a tota mena de negocis.

Notícies relacionades

¿Què suposa l’assegurança de crèdit per a pimes? L’assegurança de crèdit resulta un element fonamental per a la seva organització econòmica i comptable. Per exemple, la pòlissa Py de Solunion és un producte que s’adapta a la casuística de les petites i mitjanes empreses que volen créixer amb seguretat, aportant-los autonomia per gestionar les seves vendes i minimitzant el risc d’impagament de forma àgil i senzilla.

¿La prevenció pot salvar els seus comptes? Des de Solunion, posem a la seva disposició un servei de prospecció de mercats, sectors i empreses, un seguiment constant que els permet comptar amb informació actualitzada en tot moment i conèixer la capacitat de solvència i l’evolució de la seva cartera de clients. Els recolzem en la tasca de gestió de riscos perquè puguin continuar operant amb la tranquil·litat i confiança de tenir un soci que els impulsa en el seu creixement.

Temes:

Empreses