L'Escola de Negocis i Direcció ENiD ha creat el Fòrum Nacional de Negocis i Emprenedoria

Taules rodones, conferències, tallers de capacitació i trobades de negocis configuren un fòrum únic impulsat des d'una escola de negocis a Espanya.

unnamed

unnamed

1
Es llegeix en minuts

L’Escola de Negocis i Direcció (ENiD) ha creat el Fòrum Nacional de Negocis i Emprenedoria. L’esdeveniment tindrà lloc a Madrid el mes de novembre i comptarà amb la presència de persones de referència en els camps de la innovació, la indústria 4.0 i l’economia circular, així com dels principals referents de l’ecosistema emprenedor i ‘start-up’ del país. Es pot assenyalar, a més, que entre els col·laboradors d’aquest esdeveniment destaca la presència de Zeta Ventures (Grup Zeta) com a Media Partner.

El Fòrum Nacional de Negocis i Emprenedoria es configura com un espai de 'networking' i formació en el qual els assistents podran conèixer els camps professionals de més desenvolupament laboral i empresarial, i alhora serà un espai únic per a la connexió entre emprenedors, 'start -ups' i empreses amb inversors, xarxes de 'business angels' o ‘venture capital’ d’àmbit nacional i internacional.

Entre els objectius d’aquesta cita obligada per a professionals, empreses, 'start-ups' i estudiants destaquen la creació d’un espai de captació de fons per al desenvolupament d’iniciatives emprenedores i intraemprenedores, la generació de xarxes de connexió entre empreses, estudiants i professionals o la formació de la mà d’experts en camps d’important desenvolupament com la robòtica, la innovació, la digitalització, l’economia circular o la direcció d’equips.

Notícies relacionades

Per Francisco Santos, CEO de l’Escola de Negocis i Direcció ENiD i impulsor del Fòrum Nacional de Negocis i Emprenedoria, “amb aquesta aposta el nostre centre fa un pas més en l’excel·lència i capacitació professional, tant per al nostre alumnat com obrint el coneixement als que desitgin conèixer de primera mà les oportunitats que avui el mercat laboral i productiu venen a oferir-nos en ple segle XXI”.

L’Escola de Negocis i Direcció ENiD és una institució educativa especialitzada en la formació de postgrau, que té com a principal objectiu facilitar l’adquisició de les competències clau que requereixen els perfils professionals mitjançant una metodologia pionera a Espanya en la formació ‘online’. Al llarg dels seus més de 15 anys de trajectòria, es pot destacar que més de 40.000 alumnes de 50 nacionalitats diferents han decidit confiar en el model pedagògic d’ENiD, avalat per la Universitat Europea Miguel de Cervantes, centre acadèmic que expliquen amb una valoració òptima per part del seu alumnat quant al contingut i metodologia formativa.