Campanya d'ofertes

Ser previsor ajuda en el Black Friday

Les claus per aprofitar els descomptes és adquirir el que es necessita i confiar en comerços reconeguts

El Black Friday de MediaMarkt permet ser previsor i avançar les compres de Nadal i Reis

usuario-compra-online

usuario-compra-online

3
Es llegeix en minuts

Aquesta nit comença el Black Friday de MediaMarkt, la campanya de descomptes més gran de l’any, que tindrà el punt culminant divendres vinent, dia 23, després d’un tempteig d’ofertes que inclou tota la setmana i que arribarà fins al diumenge 25, seguit per dilluns 26, quan se celebra el Cyber Monday, dia en què la baixada de preus se centra en els desitjats productes d’electrònica.

A partir d’avui es duran a terme les jornades de més venda de l’any, dies ideals per fer compres d’articles de tot tipus, també els regals de Nadal i Reis, en especial, d’equips d’última tecnologia.

Per aprofitar al màxim les ofertes disponibles, la companyia MediaMarkt recomana:

1.- Elaborar una senzilla llista dels productes necessaris i comprovar a quin preu estan abans de la campanya d’ofertes, per saber realment el que podem estalviar.

2.- Realitzar les compres tan aviat com sigui possible, les ofertes s’acaben! Per exemple, a MediaMarkt comencen avui a les 22 h.

3.- Disposar d’un pla B, és a dir, mirar diferents opcions del mateix producte per no quedar-te sense.  

 4.- Emmagatzemar a la cistella virtual de l’establiment tots els productes desitjats i fer-ne una valoració final. ¡El pressupost és el pressupost! Comprar quan ens hàgim assegurat que això és el que necessitem.

5.- Preguntar. Si es tenen dubtes el més adequat és preguntar als experts de botiga.

Consumidor previngut val per dos

Durant el Black Friday es posen en oferta milers de productes, molts, amb grans descomptes, d’altres amb percentatges més humils però, descomptes, al cap i a la fi. Aquestes oportunitats poden trobar-se fent cerques a la mateixa web del comerç. En el cas de MediaMarkt, ha creat un apartat especial dedicat a Black Friday, on és molt senzill trobar, per preu o per categoria, els productes d’interès.

De cara a facilitar les compres s’ofereix el servei de comunicació d’ofertes directes, amb anticipació, al correu electrònic, i una cosa realment útil és descarregar-te la seva aplicació, que dona accés a un club selecte de compradors (amb avantatges en terminis d’entrega i repartiment gratuïts) i que està disponible a les botigues d’IOS i Android, gratis.

A la pàgina web es poden descarregar els fullets d’ofertes, i també pots anar a la botiga física a preguntar, com és ben sabut MediaMarkt té diferents establiments a les ciutats de la nostra geografia.

Comprar amb seguretat

No hi ha cap tipus de problema en l’actualitat per comprar ‘online’, totes les grans botigues han inclòs a les seves pàgines excel·lents filtres que garanteixen la seguretat de les dades bancàries i transaccions. L’única precaució és assegurar-se que estem a la pàgina correcta, és a dir, comprovar que la direcció inclou l’‘https’ i el domini del comerç.

En aquesta conjuntura, si trobem una oferta ‘online’ adequada als nostres interessos, no s’ha de tenir por de la compra.

Aconseguir el producte

En el Black Friday hi ha ofertes que duren tot el dia, diversos dies o només hores. És important assegurar-se quan caduca l’oferta, si és per a unitats limitades o no. Comprovar aquesta informació serà útil per no quedar-nos sense el que busquem.

No s’ha d’oblidar que les botigues físiques també s’han sumat a aquesta jornada de descomptes. Els qui dubtin de les compres ‘online’ poden anar a la seva botiga habitual, també farà jornada d’ofertes.

Una vegada decidit quin producte que es vol comprar, és recomanable assegurar-se de quina és la política de devolucions, MediaMarkt té una garantia de devolució fins al 13 de gener només per al Black.

Les millors ofertes

Televisors, assistents virtuals i mòbils intel·ligents, juntament amb electrodomèstics connectats (com aspiradors i robots de neteja i cuina) es preveu que seran productes d’èxit en les pròximes campanyes de Black Friday i Ciber Monday.

Notícies relacionades

La recomanació és adquirir aquests equips pensant també en els regals de Nadal i Reis, sens dubte, la despesa en aquesta partida es reduirà de manera significativa.

I si hi ha nens a casa no és mala idea aprofitar per comprar joguines, videojocs i consoles.

Temes:

Black Friday