Lideratge empresarial

Aquestes són les cinc raons per estudiar a EAE Business School

El centre forma part del Top 20 en el rànquing d’escoles de negocis europees per estudiar un MBA segons Bloomberg i ocupa la posició 28 en la classificació de millors escoles de negocis del món segons América Economía

Aquestes són les cinc raons per estudiar a EAE Business School
1
Es llegeix en minuts

Fundada el 1958 a Barcelona, EAE Business School s’ha convertit en una de les escoles de negoci líders no només en el panorama espanyol, sinó també a nivell internacional. Entre la seva oferta educativa, EAE ofereix MBA’s, màsters, postgraus i graus per a estudiants que busquin emprendre o consolidar la seva carrera professional dins del món empresarial. Aquestes són les cinc raons per cursar un dels seus programes.

Rànquings

EAE Business School està al Top 20 de les millors Escoles de Negocis europees per estudiar un MBA segons Bloomberg 2021 i al Top 28 de les millors escoles de negocis del món segons América Economía. 

Altres rànquings com QS, Expansión, El Mundo i Poets & Quants també han valorat l’excel·lència de la nostra oferta formativa destacant els màsters especialitzats i MBAs.

Model formatiu

La metodologia d’EAE busca un objectiu simple: oferir una experiència formativa que faciliti la transformació individual i potenciï el talent. Això passa necessàriament per un model on l’estudiant pugui desenvolupar un aprenentatge acompanyat i alhora autònom, evolutiu en la parcel·la personal i professional, i intrínsecament connectat amb la realitat de l’aquí i l’ara. Un mètode basat en tres pilars que el sostenen: versatilitat, personalització i excel·lència.

‘Networking’

EAE ofereix un espai per a aquells que comparteixen un esperit emprenedor, que forma part de l’ADN de l’escola. Un lloc dual de trobada entre emprenedors i inversors, creadors i impulsors. Així, l’escola compta amb l’EAE Lab, una incubadora de negocis en la qual es potencia el desenvolupament de projectes empresarials dels estudiants de l’escola. Una iniciativa de mentoring, orientació i formació l’objectiu final de la qual és connectar emprenedors amb inversors i Business Angels.

Desenvolupament personal

Notícies relacionades

A EAE Business School hi conflueixen els interessos dels estudiants i els de les empreses que busquen els millors candidats per a les seves organitzacions. En aquest sentit, des d’EAE Business School, es porta a terme un procés d’acompanyament als estudiants abans, durant i després de finalitzar els seus estudis.

Comunitat

A EAE el progrés dels seus estudiants no acaba quan conclouen els seus estudis, sinó que, d’alguna manera, tot torna a renovar-se per a ells. Alumni EAE és una iniciativa conjunta d’estudiants, antics alumnes, claustre i comunitat empresarial que dona continuïtat als més de 80.000 alumnes que s’han format a EAE Business School.