Màsters per projectar la trajectòria professional de l’alumnat

Programes innovadors, amb visió internacional i una altíssima ocupabilitat. Aquestes són les característiques de les propostes de l’Institut Químic de Sarrià, totes amb una formació avançada i especialitzada per desenvolupar competències laborals

Màsters per projectar la trajectòria professional de l’alumnat
2
Es llegeix en minuts

IQS, centre universitari membre fundador de la Universitat Ramon Llull, ofereix titulacions de màster amb un component eminentment pràctic i professionalitzador, per entrar en contacte amb el món laboral i desenvolupar la carrera professional. 

En aquest sentit, IQS School of Management imparteix el Master in Global Entrepreneurial Management de manera conjunta amb la Loyola Marymount University de Los Angeles (EUA) i la Fu Jen Catholic University de Taipei (Taiwan). En aquest programa d’un any de durada, els estudiants conviuen quatre mesos en cadascuna d’aquestes tres universitats, convertint aquesta experiència en una immersió única, pràctica i real en mercats globals. 

Aquest màster ha sigut reconegut en la classificació del ‘Financial Times’ com un dels millors programes internacionals de Management, a més d’aparèixer en el número u a Espanya pel rànquing d’‘El Mundo’.

Permet fer pràctiques i accedir a la borsa de treball del centre

Per a aquells estudiants amb una clara vocació en màrqueting, IQS ofereix el doble programa Master in International Marketing in a Digital Environment - Master in International Marketing & Sales Management, que afavoreix el desenvolupament dels estudiants en entorns internacionals.

En l’àrea de les finances, ofereix el Màster en Auditoria i Control de Gestió, que convalida l’examen teòric d’accés al Registre Oficial d’Auditors de Comptes i el Màster en Gestió Patrimonial i Financera, que proporciona una formació superior tècnica i especialitzada en les àrees de banca privada, gestió patrimonial i finances corporatives. 

Per a estudiants amb perfil tècnic i amb vocació cap a la gestió d’empreses, ofereix el Master in Industrial Business Management. Des de l’àrea científica i tècnica, IQS School of Engineering ofereix: Màster en Química Analítica, Màster en Enginyeria Industrial, Màster en Ciència i Enginyeria de Materials, Master in Pharmaceutical Chemistry, Màster in Chemical Engineering, Master in Bioengineering i el Master in Biopharmaceutical Business, els quatre últims estudis impartits en anglès. 

DOBLES TITULACIONS

Notícies relacionades

A IQS es pot realitzar conjuntament el Master en Industrial Business Management amb qualsevol dels màsters d’IQS School of Engineering, obtenint així un perfil diferencial. Altres opcions de dobles titulacions s’ofereixen en el Master in Bioengineering i a Pharmaceutical Chemistry que es poden cursar en paral·lel amb el Master in Biopharmaceutical Business.

També ofereix la possibilitat de cursar un Doble Màster en Enginyeria Química i Enginyeria Industrial, en un període de cinc semestres, per obtenir les atribucions necessàries en la professió d’Enginyer Industrial. O la combinació del Màster en Enginyeria Industrial amb el Màster en Ciència i Enginyeria de Materials, intensificant així el perfil tècnic i especialitzat.

Temes:

Apunts