ESIC

Formació inspirada en la vida real i vinculada a l’empresa

L’escola de negocis té una oferta acadèmica actualitzada i especialitzada

Formació inspirada en la vida real i vinculada a l’empresa
2
Es llegeix en minuts

Una part essencial d’una bona formació és que no es limiti a mostrar el que es troba als llibres de text, sinó que, en canvi, reflecteixi quins seran els veritables reptes que els estudiants es trobaran al món laboral. Els nous talents no es poden quedar enrere, i és per això que ESIC, institució de formació superior amb més de cinc dècades d’experiència a la seva esquena, compta amb una oferta acadèmica actualitzada, especialitzada i al peu del canó en les diferents àrees del ‘management’, el màrqueting, la tecnologia, la innovació i les competències digitals.  

Per a aquells estudiants que comencen una carrera durant aquest curs 2022-2023, l’Àrea Universitària d’ESIC compta amb el Grau Oficial en Màrqueting i el Grau Oficial en Digital Business, dos programes que els proporcionaran els recursos que necessiten per convertir-se en experts en les noves tendències emergents de les dues disciplines. Aquest últim, a més, pot ser combinat amb el Títol Superior en Emprenedoria i Innovació, centrat en les metodologies a seguir per posar en marxa una idea de negoci real i nova. 

Notícies relacionades

Pel que fa al seu Centre de Formació Professional Superior, ESIC ofereix els Títols de Tècnic Superior en Màrqueting i Publicitat, Administració i Finances i Comerç Internacional. Es tracta de formacions de dos anys de durada que porten per bandera el lema Ready To Work, basat a aportar als estudiants un gran bagatge pràctic i a preparar-los per entrar al mercat laboral sabent el que significa realment treballar en una empresa. A més, si l’estudiant està interessat en matèries com innovació empresarial i emprenedoria, e-commerce, eines digitals per a l’empresa o data analytics i machine learning, podrà combinar el seu cicle superior amb alguna de les esmentades especialitzacions. 

Tanmateix, de vegades és necessari anar més enllà i atrevir-se a pensar en gran. Per a aquells amb experiència al món dels negocis que tinguin inquietuds per aprofundir els seus coneixements en allò que els apassiona, la Business School d’ESIC compta amb una àmplia oferta de màsters, postgraus i MBAs, entre els quals es troben el Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial, o l’Executive Master in Business Administration, entre molts d’altres. Amb totes les titulacions que ofereix l’escola de negocis, aquests perfils ambiciosos seran capaços de construir una visió encara més transversal del business i, per tant, s’acostaran una mica més a les metes que desitgen veure realitzades durant la seva trajectòria professional.

Temes:

Apunts