British Council: el compromís amb l’excel·lència en l’ensenyament d’anglès

British Council: el compromís amb l’excel·lència en l’ensenyament d’anglès
2
Es llegeix en minuts

El British Council és una organització molt coneguda al nostre país, ja que fa 80 anys que desenvolupa la seva tasca en el camp de l’educació i de l’ensenyament d’anglès als seus centres de tot Espanya.

El que la majoria de la gent no coneix és la veritable raó de ser i propòsit del British Council a Espanya i arreu del món: el British Council és l’organització internacional del Regne Unit dedicada a crear connexions, entesa i confiança entre els ciutadans britànics i espanyols (i dels més de 100 països on és present) a través de la seva tasca en el camp de l’educació, la societat, l’art, la ciència i l’ensenyament i la certificació de l’anglès. En aquest rol de fundació internacional, arriba a connectar amb 128 milions de persones cada any arreu del món.

Treballar les competències en l’idioma per obtenir amb un coneixement profund de l’anglès millora les oportunitats educatives i professionals. La seva aposta per la generació d’oportunitats culturals es completa amb la difusió del treball i l’obra de científics i artistes britànics.

¿I com són els seus cursos d’anglès per a nens?

¿I com són els seus cursos d’anglès per a nens?A causa de la tasca feta a tants països i en diferents camps de la cultura, educació i societat, els professors del British Council s’impregnen de les millors pràctiques a l’hora d’ensenyar anglès amb una metodologia que pretén treure el millor de cada alumne i que, alhora, és molt interessant per a ells. En els cursos d’anglès extraescolars per a nens a partir de 2 anys, els seus programes posen l’accent en les necessitats educatives en totes les etapes, i en el desenvolupament en anglès d’habilitats clau per al seu futur. Com que aquestes necessitats són diferents depenent de l’etapa, els experts acadèmics del British Council desenvolupen unes metodologies específiques perquè l’evolució i la progressió en les habilitats i en l’idioma siguin tangibles des del primer moment. Si fem un resum de cada etapa, aquests serien els aspectes que es potencien:

Infantil: Una experiència feliç aprenent anglès

Infantil: Una experiència feliç aprenent anglèsEls primers anys són clau per establir les bases de l’aprenentatge de l’anglès. Per això, al British Council han desenvolupat un mètode exclusiu i basat en el Foundation Stage Curriculum britànic, perquè el seu fill desperti la seva curiositat per l’idioma d’una manera espontània mentre descobreix el seu entorn.

Primària: Protagonistes del seu propi aprenentatge

Primària: Protagonistes del seu propi aprenentatgeA Primària, el seu programa fomenta la creativitat i confiança en anglès a través de projectes sobre temes que els apassionen. Les classes obren pas a la interacció amb jocs a través dels quals els nens milloren la seva pronunciació i comunicació en anglès, i desenvolupen competències clau.

Secundària: Preparats per a un entorn global

Secundària: Preparats per a un entorn globalSecondary Plus inspira els joves a aprendre i consolidar el seu anglès a través de temes rellevants per a ells i simulant situacions reals en què es comuniquen, reflexionen, debaten o plantegen solucions a problemes, i adquireixen el nivell per certificar el seu anglès amb els exàmens First, Advanced i Proficiency.

I per a aquells que no poden acudir als seus centres, també ofereixen cursos d’any acadèmic en format ‘online’; sempre amb els seus professors i amb la mateixa qualitat dels presencials.

Descobreix l’oferta del British Council per a nens i joves a la Comunitat de Madrid, Barcelona, Bilbao, Palma i València a www.britishcouncil.es.

Temes:

Anglès