ESDEVENIMENT ‘ONLINE’ GRATUÏT

¿Esteu inculcant als vostres fills els hàbits d’un estil de vida saludable?

Aquest dilluns, a les 22.00 hora peninsular, se celebra nou programa de l’esdeveniment ‘La educación importa’

Grans experts ens donaran les claus per inculcar als nostres fills hàbits saludables

1
Es llegeix en minuts

En un moment en què un virus ha posat el món en doina, provocant 3 milions i mig de morts i 168 milions de contagis, els científics, metges i personal sanitari continuen alertant de la dimensió d’un altre tipus de malalties: les malalties no transmissibles.

Les malalties no transmissibles són aquelles que tenen el seu origen, en gran part, en els nostres hàbits de vida.

Perquè ens fem una idea de la magnitud, l’Organització Mundial de la Salut cataloga l’obesitat com una pandèmia de tipus no infecciós, és a dir, no és una pandèmia de tipus contagiós, com la produïda per la Covid-19, però és una pandèmia. Com no ho ha de ser, si cada any moren al món 2,8 milions de persones a causa de l’obesitat o el sobrepès.

La bona notícia és que evitar aquestes malalties és a les nostres mans. Les produeixen els nostres hàbits. Més aviat, els nostres mals hàbits. Per tant, sembla lògic pensar que si els millorem, estarem invertint en salut i qualitat de vida.

Notícies relacionades

Per cert, cap de les causes per les quals un nen pateix sobrepès depenen d’ell. Som les mares i pares els encarregats d’educar i inculcar aquests bons hàbits que l’acompanyaran tota la vida i que evitaran que, d’un sobrepès en la infància, passi a una obesitat en l’edat adulta.

Les claus per inculcar aquests bons hàbits es donaran en el setè dels 10 programes d’aquest esdeveniment ‘online’ que compta com a convidat especial amb DKV, i la col·laboració de la FUNDACIÓ PONS.

L’educació importa per desenvolupar un estil de vida més saludable