EDUCACIÓ OBLIGATÒRIA

Calendari escolar de Catalunya 2020-21

Consulta l'inici del curs escolar i el final de les classes, així com els dies festius establerts per la Generalitat

calendario escolar catalunya

calendario escolar catalunya

1
Es llegeix en minuts
Valerio Seoane

El curs escolar 2020-21 en l’educació infantil, primària, secundària (ESO), batxillerat i els cicles formatius de grau mitjà a Catalunya començarà el dilluns 14 de setembre del 2020 i finalitzarà el dimarts 22 de juny del 2021.

Així ha quedat fixat al calendari pel Departament d’Ensenyament, que ha establert per al 21  de setembre l’inici de les classes en els cicles formatius de grau superior d’FP.

Així mateix, està previst que les classes als centres i aules de formació d’adults s’iniciïn no més tard del 21 de setembre, mentre que la data límit per obrir a les escoles oficials d’idiomes serà el 28 de setembre.

Dues festes locals i tres de cada centre

Al calendari de dies festius establert per Ensenyament cal afegir-hi els dos dies de festa que tria cada municipi (a Barcelona seran dijous 24 de setembre i el dilluns 24 de maig) i els tres dies d’assumptes propis que escull cada centre escolar. 

Notícies relacionades

Les vacances de Nadal seran aquest curs del 22 de desembre al 7 de gener (tots dos inclosos), i les de Setmana Santa, del 27 de març al 5 d’abril

Exàmens de recuperació

Les proves extraordinàries (exàmens de recuperació) de l’ESO es faran del 17 al 22 de juny del 2021. Les de primer de batxillerat i dels cicles formatius d’ensenyaments esportius i d’arts plàstiques i disseny seran del 2 al 6 de setembre del 2021. Per als cicles formatius d’FP i el segon curs de batxillerat aquestes proves extraordinàries es portaran a terme el mes de juny, després de les proves ordinàries.