Guardons

El Corte Inglés, Empresa de l’Any en la gala de Prensa Ibérica i Banc Sabadell

Els premis organitzats per ‘El Periódico de España’ i ‘Actius’ distingeixen Antonio Huertas com a Empresari de l’Any i set companyies més

El Corte Inglés, Empresa de l’Any en la gala de Prensa Ibérica i Banc Sabadell
2
Es llegeix en minuts

Prensa Ibérica i Banc Sabadell van entregar ahir els premis a les empreses més destacades de l’any en la gala Empresa de l’Any de Banc Sabadell, organitzada per El Periódico de España i Actius, el vertical d’economia del grup, amb el patrocini de l’entitat financera i la col·laboració de Cepsa, Naturgy i Úbico. Sis companyies (El Corte Inglés, Ilunion, Aena, GMV, HM Hospitales i García Carrión), dues start-ups (Trucksters i Ecoballution) i el directiu Antonio Huertas, president de Mapfre, van recollir els guardons que reconeixen l’excel·lència de cada una en diferents facetes. El Corte Inglés va obtenir el guardó a Empresa de l’Any i Antonio Huertas va ser destacat com a Empresari de l’Any. Directius i representants dels grups premiats van agrair el guardó davant una audiència d’uns 200 convidats al Four Seasons Hotel de Madrid.

José Luis González-Besada, director de Comunicació, Sostenibilitat i Relacions Institucionals d’El Corte Inglés, va comentar que el premi Empresa de l’Any va voler destacar el treball dels més de 80.000 professionals del grup de distribució. "Ells treballen cada dia en un sector molt exigent per millorar i donar el millor servei", va assenyalar. González-Besada, que va rebre el premi de mans d’Arantza Sarasola, vicepresidenta de Prensa Ibérica, i Cristóbal Paredes, director general de Banca Corporativa Banc Sabadell, també va destacar que el guardó arriba en una setmana molt especial per a l’empresa, en què s’han presentat uns resultats en què ha elevat les seves vendes i ha reduït el seu deute.

L’esforç empresarial

Notícies relacionades

Madrid despunta cada vegada més per la seva activitat empresarial, un punt que va voler recalcar Ferran Boiza, el director d’El Periódico de España. "L’any passat es van crear fins a 25.000 noves empreses a Madrid, que ja és un gran pol d’atracció de talent. Tot i que la nostra vocació és nacional, des d’El Periódico de España i Actius volem destacar aquesta realitat i visualitzar l’esforç que fa el teixit empresarial madrileny per millorar el benestar de la regió i els seus habitants". Per la seva banda, Martí Saballs, director d’Informació Econòmica de Prensa Ibérica, va posar l’accent a unir la rendibilitat social i l’econòmica. "Des d’Actius, tractem de fer cada dia la millor informació financera en web i en paper. Hem abordat diferents temàtiques, des de l’economia dels clubs de futbol fins a la borsa espanyola", va explicar Saballs.

Trucksters va rebre el premi a la millor start-up del any i Ecoballution va ser premiada com a millor start-up d’economia circular. En la resta de categories, van ser guardonades Ilunion (que va rebre el premi a l’Empresa Inclusiva), Aena (Empresa Sostenible) –el seu president, Maurici Lucena, va intervenir des de Barcelona a través d’una videotrucada per agrair el premi–, GMV (Empresa Innovadora), HM Hospitales (Empresa Familiar) i García Carrión (Empresa Internacional).