Atraccions

PortAventura World obre la temporada més llarga de la seva història

PortAventura World obre la temporada més llarga de la seva història
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Si l’any passat ja va aconseguir batre el seu rècord de visites, el 2024, amb gairebé 10 dies més obert, el parc d’atraccions més conegut de Catalunya dona per fet que aquesta temporada tornarà a ser brillant. PortAventura World va obrir ahir les portes (després del descans anual que es donen passat Nadal) a dos dels seus complexos, PortAventura Park i Ferrari Land, i va inaugurar així la temporada "més primerenca i llarga de la història de la companyia".

Si tot va com s’ha previst, segons un comunicat emès poc després de l’arrencada oficial del resort, els dos complexos estaran oberts un total de 307 dies, fins al 6 de gener del 2025, fet que simplificarà als seus responsables batre el rècord de visites que es va registrar l’any passat. Van ser, en total, 5,5 milions de clients – enfront els 5,1 milions del 2022– i un 83% d’ocupació hotelera.

Notícies relacionades

"Tornem amb gran il·lusió després d’una temporada de xifres rècord. Estem profundament agraïts a tots els clients que ens han visitat i als més de 3.000 col·laboradors que fan possible que els visitants disfrutin d’experiències memorables", va apuntar el director general de PortAventura World, David García. "En aquest 2024, ens proposem superar les nostres pròpies marques, i per això obrim més dies que mai, avancem l’hora d’obertura a les 10 hores i hem creat nous productes com l’obertura anticipada i exclusiva per als clients dels nostres hotels, presentarem nous espectacles i expandirem el Dreams Village", va afegir aquest directiu.

Des de l’òptica del negoci, l’aposta més nova és aquest paquet VIP. L’han anomenat tour experience i és una proposta que inclou des d’una visita guiada fins a un accés encara més preferent a les atraccions de PortAventura i Ferrari Land o seients reservats en els principals espectacles. En paral·lel, el grup ha obert també la porta a la creació d’activitats de team building a mida per a empreses.

Temes:

Tarragona