Saló de l’automòbil

EL PERIÓDICO entrega els premis Automobile Barcelona

El saló internacional de l’automòbil de Barcelona obre dissabte les seves portes al públic i com a acte inaugural s’han entregat els premis que, des d’Automobile BCN i EL PERIÓDICO, busquen reconèixer la tasca de fabricants i empreses en el desenvolupament del sector

EL PERIÓDICO entrega els premis Automobile Barcelona

FERRAN NADEU

2
Es llegeix en minuts
Xavier Pérez
Xavier Pérez

Cap de redacció Motor

Especialista en Periodista de motor centrat en el sector de l'automòbil i la motocicleta, així com en totes les árees d'economía relacionades amb la industria de l'automoció, la movilitat sostenible i l'electrifcació.

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Barcelona sempre ha sigut una ciutat oberta al món de l’automòbil i el progrés. Moltes empreses i fabricants s’han vinculat des de fa més de 100 anys a la mostra i, des de fa 14 edicions el saló ha volgut mostrar el seu agraïment als que sempre han estat al costat de la mobilitat i d’un sector estratègic com és el de l’automoció. 

Des del 2017, EL PERIÓDICO i Automobile Barcelona entreguen conjuntament aquests premis, buscant reconèixer aquestes empreses i persones garants del progrés. En aquesta edició, la número 14, desenvolupada sota el patrocini de Ford Romacar, els guardonats han mostrat la millor cara d’un sector en plena transformació industrial. 

S’han premiat cinc categories. La primera, ‘Be The One’, reconeix la trajectòria comercial del millor model de cotxe venut a Espanya el 2022. El Hyundai Tucson va aconseguir ser el ‘top vendes’ amb 21.985 unitats. Va recollir el premi de mans del director d’EL PERIÓDICO, Albert Sáez, el seu director general Leopoldo Satrústegui. 

La categoria ‘Be Charge’, que premia la visibilitat industrial relacionada amb l’electrificació va anar a parar a mans del HUB d’Electromobilitat, i va recollir el trofeu de mans del director general d’EL PERIÓDICO, Félix Noguera, el seu responsable Joan Orús. 

El ‘Be Connected’ va anar a parar a mans de la marca xinesa BYD pel seu desenvolupament en matèria de connectivitat i electrificació. El seu responsable europeu de producte, Pere Brugal, va recollir el guardó de mans de Xavier Pérez, director de motor de Prensa Ibérica.

A ‘Be Green’ el director general de Renault España, Sebastian Guigues, va agrair el premi pel treball de la companyia en l’electrificació. Va recollir el guardó de mans de la directora de màrqueting d’EL PERIÓDICO, Anna Doménech.

Notícies relacionades

Lucas Casasnovas, director de SeatMO, va ser l’encarregat de recollir el premi ‘Be Mobility’ per la tasca de la marca de Seat en el desenvolupament de la micromobilitat. El premi li va entregar el president de l’Automobile Barcelona, Enrique Lacalle.

Finalment, el premi a la Trajectòria Professional, va ser per a José Vicente de los Mozos (que no va poder acudir a l’entrega i el trofeu del qual va recollir Jesús Presa), impulsor des d’Anfac de l’Automobile Barcelona i de la indústria de l’automoció a Espanya.

Temes:

Renault Seat