Resultats empresarials

Colonial bat el rècord històric d’ingressos per lloguers i esquiva la caiguda de valor en els actius

La immobiliària catalana tanca un any amb «forta activitat comercial», després d’aconseguir el seu segon millor any en contractació, amb 176.000 metres quadrats firmats

Colonial bat el rècord històric d’ingressos per lloguers i esquiva la caiguda de valor en els actius
1
Es llegeix en minuts

Colonial finalitza el 2022 amb rècord en ingressos per lloguers de la seva història, en 354 milions d’euros, un 13% més que l’any anterior. Això s’ha degut a «una forta activitat comercial», segons va explicar el conseller delegat de la companyia, Pere Viñolas, durant la presentació dels resultats. Gràcies a això, la companyia finalitza amb una ocupació de les seves oficines del 96%, que s’eleva fins al 99,8% als edificis que tenen en propietat a París.

La immobiliària cotitzada en l’Ibex-35 va aconseguir firmar contractes que involucren una superfície de 176.000 metres quadrats, la segona millor xifra de la companyia dels últims 12 anys, després de la del 2019. «La mitjana històrica és fer 100.000 metres quadrats a l’any i l’hem superat amb escreix. Aquest volum d’activitat ha sigut elevat, d’una banda, per la mateixa activitat sobre actius existents i, segon, pels nous projectes que s’han anat entregant», va ampliar Viñolas.