Ajuda 200 euros

¿On veure la referència cadastral del meu pis per poder sol·licitar l’ajuda de 200 euros?

Tres mètodes senzills per conèixer ‘el dni’ d’una vivenda

¿On veure la referència cadastral del meu pis per poder sol·licitar l’ajuda de 200 euros?

Feed

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Per poder sol·licitar el xec de 200 euros per a famílies vulnerables al qual es pot optar des de dimecres passat i fins al 31 de març, un dels requisits que s’han d’indicar a la sol·licitud és el de la referència cadastral de la vivenda habitual –el 31 de desembre del 2022– de la persona sol·licitadora, un identificador que pocs tenen en la memòria però que, en cas que ho desconeguem no resulta gaire complicat d’esbrinar a través de diferents mètodes.

Un dels més còmodes és el que ens permet obtenir aquesta informació a través de la Seu Electrònica del Cadastre, omplint unes simples dades sobre la direcció de la vivenda i sense que sigui necessari aportar cap informació personal. N’hi haurà prou amb indicar província, localitat, carrer i número de portal de l’immoble i prémer a ‘dades’ perquè apareguin totes les referències cadastrals que hi ha a l’edifici indicat.

Notícies relacionades

Si no tinguéssim accés a internet o ens vingués millor obtenir aquesta informació sense recórrer a l’online, moltes persones no saben que a les factures de la llum també tenim a mà aquesta dada. Per telèfon, a la direcció General del Cadastre també ens ajudaran a conèixer una referència cadastral sempre que els indiquem una adreça exacta i, a més, proporcionem dades que indentifiquin l’amo de la vivenda.

L’ajuda estatal de 200 euros ha sigut habilitada pel Govern per compensar l’escalada de costos en productes bàsics, com el cistell de consum o les factures de la llum, conseqüència de l’impacte de la guerra a Ucraïna. L’Agència Tributària abonarà aquest xec.