Servei Públic d’Ocupació Estatal

Nous cursos del SEPE amb certificat: podràs guanyar fins a 2.000 euros

El Servei Públic Estatal d’Ocupació ha llançat una oferta de formació ‘online’ gratuïta

foto 3651788

foto 3651788

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Servei Públic Estatal d’Ocupació ha llançat una oferta de cursos ‘online’ gratuïts per formar treballadors de l’entorn digital que, una vegada finalitzats, capacitaran els que els completin per fer-se servir en l’entorn digital com a programadors, analistes o desenvolupadors web.

Oferts a través de la plataforma del SEPE Digitalízate Plus, les formacions compten amb certificat oficial i estan dividides en vuit temàtiques: analista de xarxes informàtiques, especialista en seguretat de les TIC, tècnic de xarxes, dissenyadors gràfics i multimèdia, sènior java developer, analista i dissenyadors ‘software’, programadors, desenvolupadors i administradors de sistemes i xarxes.

Notícies relacionades

La seva durada va des d’una hora fins a les 70 hores per a les més completes i estan indicades tant per a persones sense experiència prèvia en el sector com per a qui té coneixements avançats de les matèries i busca millorar la seva ocupabilitat.

Els llocs de treball de l’entorn digital per als quals forma el SEPE tenen un salari mitjà mensual d’entre 2.000 i 3.000 euros, segons l’experiència del treballador.