Trobada

Tech Spirit Barcelona es consolida com a esdeveniment de referència en la comunitat tecnològica

Uns 9.000 registrats i uns 140 ponents participen en la trobada a la capital catalana

Tech Spirit Barcelona es consolida com a esdeveniment de referència en la comunitat tecnològica
1
Es llegeix en minuts

Tech Spirit Barcelona s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència de la comunitat tecnològica, en la seva tercera edició. Nascut el 2020 per suplir la cancel·lació del Mobile World Congress per la pandèmia i el saló de les ‘start-ups’ 4YFN, aquesta trobada celebrada a la Llotja de Mar ha comptat amb unes 9.000 persones registrades, 140 ponents, entre els quals, més de 90 emprenedors, més de 30 inversors, i 20 corporacions han participat en les diferents taules rodones i conferències.

Dins de l’estratègia de Tech Barcelona per avançar fins a la paritat de gènere i donar visibilitat al talent femení en el sector tecnològic, l’esdeveniment ha comptat com a ponents amb un 35% de dones i un 65% d’homes que han pujat a l’escenari a explicar els seus casos d’èxit i la seva visió de negoci.

Notícies relacionades

En paraules de Miquel Martí, conseller delegat de Tech Barcelona, «en aquesta tercera edició, Tech Spirit Barcelona s’ha consolidat com l’esdeveniment de referència per a l’ecosistema emprenedor a Barcelona». I ha destacat que Barcelona s’ha convertit «en un ‘hub’ tecnològic de referència a nivell europeu».

En la tercera edició, l’esdeveniment ha comptat amb el suport d’Acció (Generalitat de Catalunya), Ajuntament de Barcelona, CaixaBank, Consorci de la Zona Franca de Barcelona, Estrella Damm, HP – Printing Emotions by Alium, Institut Català de Finances, Mango, Mobile World Congress, Port de Barcelona, Wayra – Telefónica Innovation, LLYC o la Cambra de Comerç de Barcelona, entre d’altres.