Conflicte laboral

Vueling cancel·la 58 vols aquest dilluns davant la quarta jornada de vaga

  • La companyia desprograma el 18% dels trajectes que anava a operar a l’aeroport de Barcelona

Vueling cancel·la 58 vols aquest dilluns davant la quarta jornada de vaga

FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts

Nova onada de cancel·lacions de Vueling mentre segueixen les protestes dels tripulants de cabina de la companyia. L’aerolínia ha anunciat que suspèn 58 vols previstos en aeroports de tot Espanya per a aquest dilluns, la quarta jornada de vaga convocada pel sindicat STAVLA, informa Efe. Les mobilitzacions de la plantilla han portat a desprogramar 64 trajectes aquest diumenge.

Vueling ha informat que mantindrà el 82% dels vols anunciats a l’aeroport de Barcelona aquest 7 de novembre, així com el 91% en la resta d’Espanya i el 92% a l’estranger. En total, l’aerolínia oferirà 462 vols aquest dilluns.

Notícies relacionades

Malgrat les alteracions a causa de les aturades, la companyia ha assegurat que ha pogut operar amb normalitat aquest diumenge. El 95% dels clients que s’han vist afectats per la tercera jornada de vaga del personal de Vueling han sigut ressituats en altres avions, han sol·licitat un bo o el reembors del bitllet.

El sindicat convocant és el majoritari entre la plantilla. STAVLA preveu vaga a Vueling tots els divendres, diumenges i dilluns entre novembre i el 31 de gener del 2023, a més dels dies 8, 24 i 31 de desembre, i 5 de gener.