Comerç

Lululemon obre a Barcelona amb cues a la porta

La botiga de moda i equipament esportiu canadenc obre botiga al passeig de Gràcia

Lululemon obre a Barcelona amb cues a la porta
1
Es llegeix en minuts
Eduardo López Alonso
Eduardo López Alonso

Periodista @Elabcn

ver +

La botiga de moda i equipament esportiu Lululemon ha obert aquest divendres una botiga a Barcelona, cosa que ha generat una llarga cua a la porta de clients. La companyia canadenca obre aquest setembre els seus dos primers establiments al mercat espanyol, i també ha anunciat el seu desembarcament en establiments d’El Corte Inglés.

Notícies relacionades

Els nous establiments se situen en ple passeig de Gràcia i al carrer de Serrano de Madrid. Segons va informar la premsa especialitzada (Moda.es), el grup Lululemon pretén que Espanya se situï com el seu quart mercat més gran a Europa. Ja disposa de botigues al Regne Unit, Alemanya, França i els Països Baixos.

Lululemon gestiona les seves operacions des de la seva seu a Londres. El grup preveu duplicar la seva facturació i arribar a 12.500 milions de dòlars en vendes fins al 2026. Lululemon va finalitzar l’últim exercici (tancat el 30 de gener) amb un increment de les vendes del 42%, fins a 6.256 milions de dòlars. El benefici del grup es va situar en 975,3 milions de dòlars, un 55% més.