Bancs

Demanen «mesures urgents» a la banca en l’entrega de 600.000 firmes de la campanya ‘Soc gran, no idiota’

El jubilat Carlos San Juan agraeix la resposta social, mentre rebutja les «invitacions» plenes de «paternalisme»

Demanen «mesures urgents» a la banca en l’entrega de 600.000 firmes de la campanya ‘Soc gran, no idiota’

Europa Press / Alberto Ortega

1
Es llegeix en minuts
Pablo Allendesalazar
Pablo Allendesalazar

Periodista

ver +

Carlos San Juan, l’home de 78 anys que reclama un «tracte més humà» per part dels bancs, ha realitzat aquest 8 de febrer l’entrega simbòlica de les 600.000 firmes recollides a la campanya ‘Soc gran, no idiota’, un acte en el qual ha agraït la resposta que ha obtingut per part de la societat però en el qual ha demanat als bancs i als polítics «mesures urgents» i no «invitacions» plenes de «paternalisme».

«Això serà una tasca dura», ha reconegut, en declaracions recollides per Europa Press a l’entrada del Ministeri d’Assumptes Econòmics i Transformació Digital abans de registrar les firmes i reunir-se amb el secretari general del Tresor, Carlos Cuerpo.

Notícies relacionades

Carlos San Juan ha titllat aquesta jornada com «un dia per donar les gràcies», però també per «continuar demanant» perquè, ha recordat, «moltes causes moren pel cansament del que les maneja».

No obstant, ha assegurat que ell no es cansarà, però ha sol·licitat als mitjans continuar «sent noticiable» i tractar aquesta problemàtica amb «empatia» i «humanitat», així com ha instat la societat a continuar firmant: «Si arribem al milió molt bé, i si arribem als dos milions, millor».