Unió

El saló audiovisual ISE s’alia amb el IOT Solutions World Congress

Els dos salons se celebraran al maig conjuntament en la Fira de Barcelona

zentauroepp44377861 barcelona 19 07 2018  econom a   presentaci n sal n integrat180719140242

zentauroepp44377861 barcelona 19 07 2018 econom a presentaci n sal n integrat180719140242

2
Es llegeix en minuts

Integrated Systems Europe (ISE), la fira de referència mundial de l’audiovisual professional i la integració de sistemes, i IOT Solutions World Congress (IOTSWC), l’esdeveniment internacional més gran dedicat a la transformació de la indústria a través de tecnologies disruptives, han acordat unir forces aquest any i proporcionar un ecosistema sense igual per a la transformació digital a professionals de diverses indústries.

La celebració conjunta dels dos esdeveniments donarà una oportunitat única per explorar la confluència entre dos conjunts de tecnologies disruptives. ISE portarà les millors empreses de la indústria AV professional, així com experts internacionals en el camp de la integració de sistemes de nombroses indústries. Per la seva part, IOTSWC reunirà els principals experts i empreses que treballen en intel·ligència artificial, Digital Twins, internet de les coses i computació quàntica. L’objectiu d’aquesta col·laboració és ressaltar els punts en comú que ofereixen noves idees i inspiració tant per als assistents com per als expositors.

L’acord permetrà als visitants de cada fira accedir a les dues àrees d’exhibició, sense cost addicional, mentre que els delegats registrats en les conferències d’ISE es beneficiaran d’un 50% de descompte en el programa de conferències d’IOTSWC, i viceversa.

El director gerent d’Integrated Systems Events, Mike Blackman, assegura que «la convergència AV/IT ha sigut la tendència més important de la indústria en ISE durant l’última dècada» i, al seu torn, les innovacions inspiradores que estan ocorrent en la internet de les coses (IOT) «ens porten a un altre nivell». Ara els dos esdeveniments es portaran a terme al mateix temps i al mateix lloc al maig. L’ISE havia de celebrar-se a principis de febrer però es va posposar per la pandèmia.

El director d’IOTSWC, Roger Bou, afirma que tecnologies clau com la intel·ligència artificial i la internet de les coses «tenen un increïble potencial de transformació per a la indústria AV professional i, de la mateixa manera, la indústria de l’AV i la integració de sistemes pot ajudar a desenvolupar noves solucions disruptives per a l’ecosistema de transformació digital».

Notícies relacionades

Organitzat per Fira de Barcelona en col·laboració amb Industry IOT Consortium (IIC™), IOTSWC celebrarà la seva sisena edició sota el lema «Tecnologies innovadores per a la transformació de la indústria». L’esdeveniment reunirà els principals proveïdors de solucions industrials i tecnologies de la informació per mostrar les últimes tendències que ofereixen un avantatge a les empreses de moltes indústries i promouen la col·laboració en l’ecosistema de solucions tecnològiques.

Amb més de 200 expositors, inclosos ABB, Altair, Amazon Web Services, EMnify, Fiware, Hornet Security, Huawei, Kaspersky, RFPD, Relayr i Siemens, que mostraran exemples de com la internet de les coses, la intel·ligència artificial, Digital Twins i altres tecnologies poden transformar empreses i negocis, IOTSWC estructurarà el seu programa de conferències entorn de cinc temes: Optimització Empresarial, Intel·ligència Artificial, Connectivitat, Seguretat i Experiència del Client, i comptarà amb ponents d’empreses com Airbus, Bühler, Dow, Johnson & Johnson, LEGO, Nestlé, PCL Construction i Volkswagen.

Temes:

Fires